fredag 14 oktober 2016

Håltång metall

Hög kvalité till bra priser. Håltång , av mycket hög kvalitet. Utformad så att du utan ansträngning kan trycka jämna fina hål i papper, kartong, läder m. Vi erbjuder ett brett sortiment online.


Sveriges största fyndvaruhus.

Passa på att fynda redan idag! Namn, HÅLTÅNG KNIPEX 220MMM. Precisionsborrning i främst metall. Slipade HSS-G snabbstålsborr med 135° slipvinkel. Borren är perfekt för metal.


Lagersaldo: Endast ett tiotal kvar. Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst ka.

Praktisk verktyg till utstansning av små hål i tags av tunn metall till ex. Utrustad med två typer av distanser, Den ena för skydd mot repor. Svampar, diverse verktyg, saxar mm. Direktlänk: Högerklicka och . Kvalitetshåltång för alla typer av läder.


Stansar smidigt och lätt ut raka hål även i tjockt läder. Kraftfull med mer effekt än en vanlig håltång. Om du ska göra många hål, eller om materialet är lite tjockare, är en håltång med. Ska du märka något i exempelvis metall används en bokstavsstans eller . Du måste vara inloggad för att lägga till favorit Lägg till som favorit. En solid håltång av bra kvalitet som kan användas till hål från – mm.


Kraftig håltång med utbytbara smidda pipor i hög kvalitet och lång livslängd. Material: Metall Längd: cm. Piporna består av följande dimensioner: mm, mm, mm, mm, mm . PressLock plastöljetter med kompressionsteknik och håltång för snabbare, fållningsfri,. En styv öljett av metall kan aldrig uppnå den egenskapen i sig själv och .

Extra kraftig klassisk håltång för håltagning i läder, flera olika hålstorlekar. Tillverkad i kraftig metall med bekväma greppvänliga handtag. Gedigen och kraftfull håltång som klarar av att göra hål i läder, textil, plast m. Av svartlackerad metall med plastöverdragna handtag. Här hittar du allt inom pyssel.


Dubbelhäftande tejp - rullar - 8. Falsben är ett platt verktyg gjort i nylon som används för att skapa jämna falsar i papper och prägling av läderslida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg