måndag 10 oktober 2016

Skära plåt verktyg

Det är så att jag skall köpa ett verktyg för att kunna klippa i plåt och rostfritt, ca mm tjocklek. Jag har inte testat med det i stäl men i typ 1. Verktyg att använda vid kapning av chassiplåt. Tunnare plåt formar du med en fasonsax eller en mindre plåtsax.


Med spärr och 2-komponentshandtag. För att skära glas, keramiska plattor och klinkers.

Hjulen är tillverkade av hårdmetall och har en mycket lång livslängd. För klippning av gängad stång, med dubbla skär. Vad finns det för verktyg man kan använda till detta ändamål? Kan man verkligen såga i plåt med en sån? En syrgasbrännare kan skära genom mycket tjocka plåtar och begränsas främst av den syrevolym som kan tillhandahållas.


Men figurskärning av stålplåt handlar för det allra mesta om arbete på plåt upp till högst 3mm. Använder den till kapning av plattjärn etc och plåt såklart. Med en stödlinjal blir det spikraka snitt i plåt.

Moderna verktyg i tung industri. Processen kräver inga verktyg så man kan designa fritt och välja olika tjocklekar samt material. Vilken tjocklek på material man kan skära , och resultatet på skärsnittet, avgörs.


Sågning i metall har aldrig varit enklare än med våra högkvalitativa produkter från Schuchardt Maskin. Beställ maskiner och tillbehör från oss och vi garanterar. Specialverktyg som lätt skär smala remsor av gipsskivor.


För uppfästning av Gyproc Hörnskydd av plåt. Praktiskt verktyg för håltagning i stålprofiler. Smidesverktyg Tänger Hammare. Plåtbearbetning verktyg - Jokaisen ajoneuvoharrastajan. Skärens utformning och vinklingen mellan skär och handtag gör att handen hålls.


Plåtar som skall beläggas med papp skall rengöras med lacknafta eller liknande. Börja med att mäta upp taket och skär till rullarna. Vattenskärning utnyttjar en högtrycksvattenström för att skära en smal linje i det material. Extremt tunna plåtar och plåtar upp till 3mm i tjocklek kan skäras.


Scheppach Sågklinga 160Mm 48T. Utrustning och verktyg för gruvor och anläggning.

Exempel är skärning med kniv i textilier eller med gaslåga i plåt. Skär 50Mm F Färgskrapa Bahco. Man kan till exempel skära ett ark i två delar, eller skära ut ett runt hål ur en skiva. Vi är proffs på verktyg , levererar glad service och har riktigt bra priser! Plåtsax på 18V med maximalt skärdjup på 0mm i rostfritt stål och 3mm i mjuk plåt.


Utrustad med vändbara skär och en extra returventil för säkrare klippning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg