tisdag 25 oktober 2016

Klinker 30x60 mönster

Tänkte lägga klinker i ett helt vanligt rum på kvm. Sätta 30xkakel, vilket mönster ? Bästa plattsättningstipsen - Viivilla. Strukturer och mönster – men gärna blankt.


Skall lägga klinker i hallen och funderar på vilket mönster jag skall skapa och.

Mönster Tartan mörk och ljus. Hill Ceramic Orion Marmor Kakel Beige 30xcm. Kakel och klinker är fantastiska material för golv och vägg. Plattorna finns i mängder av olika mönster , färger, storlekar och former så det är bara att välja och.


Det går både lätt och snabbt att lägga klinker , och det är en billig men hållbar förbättring av huset. Vill du lägga klinker diagonalt eller i ett specialmönster tar det . Det krävs en särskild teknik att lägga stora kalibrerade klinkerplattor, bl. Men resultatet blir riktigt snyggt.

Den finns även i färgen beige. Omtyckt för den är lätt att kombinera med andra klinkers och färger. Convers är en klinker i grå färg som passar både golv och vägg. Tekno är en kakel i grå färg som passar både golv och vägg.


KLINKER SKIFFER ANTRACIT 30X60. Svenska Kakel är en av landets största importörer av kakel och klinker. Klinker Klinkerplatta med betong mönster.


Här finns något för varje stil, allt från det klasiska till industriell stil med betong och rå struktur. Första intrycket är viktigt. Om du vill ha ett golv i din hall som är både lättstädat och stilrent i så fall ska du välja ett klinkergolv. Vi på K-rauta erbjuder prisvärda alternativ av kakel, klinker , glasblock, dekorkakel och mosaik som håller i många.


Matt klinker med skiftande färg och mönster. Greylines har ett otrolig fint och speciellt mönster och passar därför i köket eller vardagsrummet såväl . Välj bland våra vackra mönster och få lättskötta klinker till skillnad från äkta marmor som kräver regelbunden. Bricmate är ett svenskt företag specialiserat på kakel, klinker och glasmosaik. Låt dig inspireras av aktuella trender för kakel- och klinkermönster!


Passar bra till tex hall eller kök.

Nordik finns i stavmosaik, 5x 15x1 30x3 30x, 60x60.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg