fredag 7 oktober 2016

Rörbockningsverktyg

För dina kopparrör Bockapparat för halvhårda och glödgade kopparrör på 12mm. Teknisk information Färg: Silver. För koppar-, mässings- och aluminiumrör.


Verktygsboden har ett brett utbud av rörbockningsverktyg. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Classic Motor – för dig som har eller drömmer om en veteranbil.

Eller motorcyklar , mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul! Rörbockningsverktyg , Elektriska rörbockningsverktyg. De rör jag tänkte böja är 12mm Halvhårda:. Att böja ett rör kan vem som helst göra, men att bocka röret med precision kräver stort kunnande.


När vi tillverkar verktyg till rörbockning så finns hela vår . Passar till alla bromsrör i stål, aluminium och koppar med ledningsdiameter på mellan och mm. Den kompakta och praktiska formen möjliggör enk. Förvaringsväska fylld med verktyg för bockning av rör.


Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.

RÖRBOCKARE REMS SWING 10- MM KOPPAR OCH ALUPEX. Vi haren lång erfarenhet inom verktygstillverkning. Detta är företagets ursprung.


Specialområden är tillverkning av rörbockningsverktyg och tillbehör såsom kap-,. Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning. Produkten är inte tillgänglig för tillfället.


Utforska denna kategori: Övrigt . JAg behöver tips på vart man kan köpa ett sådant som kan bocka upp till 25mm stålrör. Jag har sett en större som var . HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Ahlsell Maskin AB arbetar rikstäckande med försäljning av verktygsmaskiner, tillbehör och service. Lagerstatus: Vanligtvis i lager. Beskrivning: Bockningsverktyg för rör i . Vinklarna 30°, 60°, 90°, 120°, 150° och 180° är förmarkerade på verktyget.


Auktion på internet med Smidigt handhållet bockningsverktyg för bla kopparrör. Ligger i plåtväska med div tillbehör. Diverse rörbockningsverktyg. Moms tillkommer på angivet högsta bud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg