onsdag 19 oktober 2016

Träskruv utomhusbruk

Sortimentväska innehållande härdad träskruv med försänkt skalle för användning såväl inomhus som utomhus. Ytbehandlad med Protectför att motstå tuffa . På BAUHAUS har vi rostfria träskruvar samt träskruv med C4-klassning vilket garanterar en hög hållbarhet. Alltid prisvärt och 2-dagars leveranstid samt 60 . Träskruv , utomhus , 2st.

Perfekt för veranda, staket och andra . CorrSeal för utomhusbruk med försänkt skalle. Denna träskruv från Essve är av mycket hög kvalite. Hos Clas Ohlson hittar du ett stort sortiment av träskruv till dina byggprojekt.


Dacrometbehandlad för bättre korrosionsskydd utomhus. Utvändig träskruv med cutterspets, stamfräs och försänkt skalle med rillor. Stamfräs finns på alla längder från 50 .

Härdade och självförsänkande skruvar med typkontrollerad rostskyddsbeläggning, anpassade för såväl inom- som utomhusmontage i miljöer med höga krav på . Vi har träskruv i olika mått och dimension, fransk träskruv och . TRÄSKRUV DYNAPLUS TFT CUTOMHUS , KULLRIG HUVUD. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Det finns träskruv och så finns det ASSY träskruv från Würth.


ETA-godkänd delgängad försänkt träskruv för träkonstruktioner utomhus. Unika egenskaper som förbättrar idragningen. Sortimentslådan innehåller de mest använda träskruvarna i vårt RIGHT sortiment för normalt och kraftigt montage utomhus. CSitac klassade av statens provningsanstalt och vaxad.


Jetting Screws Wafer Utvändig. Rostfri träskruv av typen TTRF-S med S-spets motverkar sprickbildning samtidigt som den har ett stadigt grepp. Skruven har extra allt och är tillverkad.


Visa varianter Dölj varianter. Letade runt i några affärer idag efter träskruv med rostskyd men. Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla skruv bekvämt online eller i våra varuhus.

Försänkt träskruv med med en ytbehandling som klarar korrosivitetsklass CM. Torxträskruv med sänkhuvud för utomhusbruk. Skärande borrspets samt snedställda, längsgående skär mellan gängorna.


För utemiljöer där du vill slippa missfärgningar och ha ett bra rostskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg