onsdag 7 september 2016

Låslist till bil

Komplettera era skylthållare för bil med högkvalitativa lister. Men vi erbjuder även låslister som är en smalare variant utan tryck. Ange ditt registreringsnummer. Det finns ingen bil med angivet registreringsnummer . Passar till registreringsskyltar i aluminium med EU-märke.


Inga skruvhål i skylten, Svart ABS plast.

Hitta rätt reservdelar till din bil. Fyll i ditt registreringsnummer så. För USA-skylt, ink låslist. Hållare till USA-skylt inkl låslist. För skylt utan EU-märke, ink låslist.


Registreringsskylthållare - Biltema. Snygg detalj för att ge bilen ett stilrent utseende. REG-SKYLTHÅLLARE 520MM SVART.


Genom att montera skylthållare på bilen får man dels en enkel montering av skylten, dels slipper man håltagning i skylten, dessutom undviker man att skylten.

Vi har även kromade skylthållare till bil och MC. MC hållarna passar våra egna plastskyltar som EJ är godkända av transportstyrelsen. Någon som vet var man kan köpa enbart låslisten till hållaren till . Jag behöver en låslist till regskylt. U Skylt bil backkamera med sensor. Jag syftar på bilens bakre skylthållare, där det alltid står namn för firman som sålde bilen.


Snäppet värre är reklam fastklistrad i bakrutan! Skylthållare Volvo, MADE BY SWEDEN. Svart nummerplåtshållare inklusive låslist. Har du en list utan låslist så du ska montera så lägger du först i ett . Monteringssats för trappräcke, låslist.


Räcken med runda rör minimum mm, maximum mm. Förutsatt att dom tvättat bilen förstås, det är inte alltid. Har man otur och får skyltarna stulna av fel personer är det bara att byta bil verkar det. Du hittar även andra Säkerhet produkter från Lascal hos Lekmer. Syns bra i bilköer och när fordonet är parkerad.


Vi har bara haft bilen sedan september så jag vet inte om det bara. Gummilist och låslist från Bodins Bil -Service = 9kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg