torsdag 29 september 2016

Benders marksten

Mixa färger, utmana fantasin och skapa din personliga . Anlägga med marksten , plattor och murar. Bruk av markstein,heller og murer Bruk av markstein,heller og murer Det er både. Marksten är dessutom mer miljövänlig och hållbar . Med marksten är möjligheterna att skapa personliga och och trivsamma miljöer stor.

Nu har de kommit ner på marken och har ett av marknadens bredaste sortiment av plattor, marksten , . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Skapa vackra kontraster mot husväggar och gångar av marksten genom att välja. När du skall göra din garageuppfart, tomt eller trädgård fin och redo för t ex våren, sommaren kan vi hjälpa till med det du behöver för att dina . Orlando Antik är en ny serie designplattor som skapar spännande och levande ytor.


Stenen levereras i fyra olika längder på en och samma pall vilket öppnar för. Vi erbjuder ett brett utbud och har stora lagersaldon. Takpannor, marksten och kantstöd i betong.

Våra produkter är i huvudsak tillverkade . Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning. Scala- Den populära serien av både marksten och plattor. Kom in till någon av våra butiker för produktkatalog och utställning. Efter många års ledande position i takbeläggning erbjuds nu även ett brett sortiment av marksten , plattor och murar för . Allt för ditt takbygge eller markläggning i trädgården.


Upp till rabatt vid köp av sten med leverans direkt från fabrik! En tumlad och skifferpräglad spännande marksten i klassiskt format. Benders har tagit steget ned på marken. Går utmärkt att kombinera med övriga stenar i vårt sortiment. Storlekar: 21x21cm, 21x14cm, 14x14cm, 15x14cm.


Megastone är konstruerad för att bygga stödmurar utan vare sig gjutning eller murbruk. Blockens utformning med låsklack . Inte bara plana ytor utan även trappor, kanter eller stödmurar. Naturligtvis den plana ytan men också en trappa.


Stenläggning längs med husgrunden för prydligare, mer etablerat intryck. Fantasi Antik ingår i konceptet ”Framtidens marksten ”, en serie stenar med en slätare och .

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Letar du efter marksten och trädgårdsplattor för att förverkliga drömträdgården eller uteplatsen? MARKSTEN LAB GRAFIT 210X140X50.


I sortimentet finns bland annat betongpannor, marksten , plattor, murar och natursten. Genom att förena erfarenhet och kompetens utvecklar man alltid produkter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg