tisdag 20 september 2016

Ersättningslampa kvicksilver

Vår serie för ersättning av gamla kvicksilver lampor upp till 100 . Någon som provat denna lampa? VIALOX SON E PLUG-IN SON-E PLUG-IN är . Vår populäraste serie för ersättning av gamla kvicksilver lampor. Tekniken i serien möjliggör direktbyte utan omkoppling, med bibehållen CE märkning på . Byt ut kvicksilver - eller högtrycksnatriumlampan mot LED gatulampa som är det bästa alternativet för gatu-, väg-, gårds-, och parkbelysning.

Andra poster oenergibesparing, glödlampor, kvicksilver , lågenergilampor, LE. Ersättningslampor för kvicksilver. Dessa har upp till 1 högre ljusflöde men drar mindre energi . Lampan är skaktålig och har lång livslängd och liten . Lämnade tillbaka den och testar vidare med 25Wattaren som lyser som våra gamla kvicksilver 125W. Nya såna lyser väl bättre men går visst . Vill ni behålla er gamla armatur för kvicksilverlampor kan vi erbjuda en LED- lampa med Efattning.


Kontakta oss för mer information!

De är av typen majskolv och lyser riktigt bra, ungefär som våra 125W kvicksilver av okänd ålder. Kvicksilverlamporna går ganska snabbt ner sig . Vet att detta diskuterats tidigare, men blev inte klokare av det jag läst ännu. Har en lyktstolpe med en 1W kvicksilver som lyser upp . Samtidigt regnar det ner fyra ton kvicksilver från östeuropeiska kraftverk.


Det var egentligen först i år som de första ersättningslamporna kom . Dessa lampor ger betydligt högre ljusflöden och är mycket energieffektiva, tappar även mindre i ljusstyrka . Allt från traditionell Gatu och Mastbelysning till direktbyte från gamla kvicksilver och halogen ljuskällor. Ger generellt enenergivinst på mer än. Högeffektiv, energisnål ersättningslampa för upp till W kvicksilver eller 150W glödljus.


Självbalanserad för direktbyte i din gamla armatur . Du sparar pengar på sikt genom minskade underhållskostnader och färre ersättningslampor. Fri från kvicksilver och ingen strålande värme (IR-strålning). Otroligt ljusstark ersättningslampa för ersättning av kvicksilverlampor.


Först ägnar man årtionden åt att rensa Sverige på kvicksilver , sedan sprider. Philips HPL N lampor är urladdningslampor och används med ballast för kvicksilver. Med en E27-sockel monteras Philips HPL-N 80W 5ESG mycket.

Iwasaki har en världspatenterad lösning på en ersättningslampa som fungerar direkt med en kvicksilver -natrium reaktor. Som hjälp för att hitta ersättningslampa finns översättningstabeller för jämförelse mellan en traditionell glödlampa och en lampa med den nyare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg