onsdag 28 september 2016

Terrazzogolv skötsel

Varför har inte mitt nya golv samma glans och lyster som andra terrazzogolv har ? Hur skall jag utföra daglig skötsel av terrazzogolv ? En fråga som ofta ställs är, Hur ofta skall man rengöra Terrazzogolvet? Det beror naturligtvis på hur stort . Nya eller gamla omslipade terrazzogolv och trappor ger ett glanslöst.

Salt är mycket förödande för terrazzogolv , liksom för de flesta golvtyper. Där ytorna är utsatta för tösalter är en effektiv torkmatta nödvändig. Terrazzo är ett både vackert, hårt och extremt slitstarkt golvmaterial, som genom rätt skötsel håller i hundratals år. Den består av cement och ballast av . Olika behandlingar för sten- och terrazzogolv. Golven rengörs noga från smuts och rester av vax och polish.


Därefter mättas golven med såpa och . Skötsel , städning och underhåll.

Särskilda vårdkrav, som anger skötsel , material. För cement-, betong- och terrazzogolv rekommen. SKÖTSELINSTRUKTION FÖR TERRAZZOGOLV. Skura golvet med EG-STEN TVÄTT (se dosering på förpackning) . På sten- och terrazzogolv kan en installationsbehandling göras i samband med byggstädningen.


Alternativa metoder för daglig skötsel. Det innebär att när vi har utfört vårt arbete så är golvet som nytt, med lyster och klara färger. Städningen bli enklare och . Läs mer om Terrazzogolv på företagets hemsida. Nedan följer allmänna anvisningar för underhåll av slipade golvytor av natursten, terrazzo och diamantslipad . Har du tänk på vilka värden som ligger på ditt golv?


Vid kontakt med oss får du skötsel - och underhållsinstruktioner som hjälper dig i . Rengöring och underhåll av naturstensgolv och terrazzogolv med twistermetoden utförs av vår utbildade personal. Vi börjar alltid med att rengöra golvet från . I ByggfaktaDocu hittar du Betonggolv, Terrazzogolv och andra byggvaror. Beläggningen tål de vanligen .

Dessutom är de i regel känsligare än ett terrazzogolv för slitage och nötning. Ett klassiskt golvmaterial med starka rötter i Nordafrika, Spanien och Franrike.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg