fredag 9 september 2016

Matlåda glas test

Innehållet kanske inte alltid är inspirerande men med matlåda. Testvinnaren från Ikea är tillverkad av glas och locket av plast, lådan blir inte . Matlådor i glas är bra för miljön. Här exploderar hans matlåda mitt i lunchen.


Test : Sex moderna ministereor som smälter in i bokhyllan.

I dag hittade jag denna smarta matlåda som livet ganska mycket enklare, speciellt om man vill hålla sig till en bra kost. När man skall ha med sig lunch till jobbet vill man ha en pålitlig matlåda. Liksom när man gör ordning mat för barnens utflykt.


En matlåda är ofta inte någon större investering, i pengar räknat. Här får du tips på några av de bästa matlådorna i glas , metall och plast. Låg matlåda med utskjutande kortändar där man håller emot när locket ska tas av.


Vi försöker undvika plast här hemma, och när vi började plastbanta var matlådor i plast bland de första som åkte ut.

Jag köpte först nån i rostfritt . Man ska aldrig värma mat i plastförpackningar eller lägga varm mat i t. Välj en matlåda av rostfritt stål eller glas istället för plast. I vårt test av sex matlådor hittar vi betydande skillnader hos produkterna. Clas Ohlson har numera lunchlådor av både glas och rostfritt. En bra matlåda ska vara lätt att öppna och stänga och gå att lyfta het direkt från mikron. Den ska hålla sig fräsch och . Stort test snabba fettsnåla färdigrätter.


Dietistens omdöme: Komplettera med mer grönsaker, gärna ett glas mjölk och en bit bröd. Köp hellre konserver i glas eller kartong än i metall, då insidan på metallburken har ett plasthölje som kan ge ifrån sig den. Onyx gör riktigt fina behållare i såväl rostfritt som glas.


Enda nackdelen är att de är ganska tunga om man ska ta med som matlåda. Akta dig för att värma lunchen i din plastlåda. Hettan gör att plasten avger giftiga ämnen. Läs detta och byt till glas eller rostfritt stål.


Gunnar optiks utlovar bot med ett par glasögon med gult glas.

Test : Gunnar – Glasögonen som ska ta bota din huvudvärk och trötta ögon. Att välja en matlåda i glas istället för plast är bra för både hälsan och miljön. Här tipsar vi om snygga matlådor i glas från Granit!


Av mjuk, förtent koppar med krage av färgad polypropen. Kryssa med Baltic Queen till Tallinn i Estland. Härliga upplevelser, utsökt mat, shopping och avkoppling väntar dig under din kryssning med detta fartyg. Vi har alla de mest kända varumärkena inom kök, hem och hushåll.


Välkommen in i våra butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg