tisdag 19 juli 2016

Spännben soffbord

Bordsstativ kan beställas från våra leverantörer i en massa olika . Master PlanInteriorsDesignsMetal ProductsInterieurArchitecture LayoutDeco. Träslag: Ask, Björk, Bok, Ek, Masurbjörk eller vit laminat. Andra träslag eller färger på laminat som tillval.


Svartbetsad kant på laminatbord som tillval. Vitlack med spännben i metall .

Trisuperellipsbord med bordsskiva av Carraramarmor. Konstruktionen gör även att sargar under bordsskivan inte erfordras. Soffbord - Trä optik, Spännben (modell 4). Supercirkelbordet har spännben av förkromat stål. Observera att vid val av träslag är det hela bordsskivan som avses, inte bara kanten.


Toppskiva i vit laminat och spännben i förkromat stål. Ovalt bord med spännben eller kanske med svarvade ben i ek? Till skiva 180x95cm passar endast spännben i krom).

Svarvade ben i klar- lackerad ek, H . Den berömda superellipsformen är resultatet av den . Bordet har förkromade spännben. Nätt och stiligt soffbord i svart marmor med ben i. Svensktillverkat och hantverksmässigt fulländat soffbord. Det elipsformade soffbordet har spännben av trä, vilket är en snygg detalj som gör bordet.


Spännben : Består av till metallstänger som är sammansvetsade. Plain soffbord vitlack med spännben. Elegant bord med spännben av förkromat stål.


Hög kvalité och klassisk formgivning av Bruno Mathsson. Möblerna tillverkas i Sverige och sker enligt beprövad . Skiva i masurbjörk med kromade spännben. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Fina soffbord i ellipsformat med fasad kant och spännben i krom. De lägger man sidan om, vid transport.


Superellips soffbord från Bruno Mathsson. Ett modernt soffbord som är lätt att matcha in i det moderna hemmet. Orust soffbord är tillverkat i vitlackerad MDF, med spännben i metall och .

Söker du efter ett soffbord eller matbord finns ett stort urval hos oss på Severins. Vid köp av Plaine soffbord med. Beskrivning: - med spännben (hairpin legs) . Tillverkade för Fritz Hansen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg