torsdag 21 juli 2016

Buteljgrönt kakel

Kakel Verde Botella är ett väggkakel i en riktigt maffig grön kulör. Jag tror man brukar kalla det brittish green. Vackra badrum som är som ögongodis.


Här är hela ovanligt vackra badrum att inspireras av! LÄS OCKSÅ: Små badkar – exempel på .

Kakel och klinker från hela världen på ett ställe. Vi har det du behöver för ditt kök, badrum, hall, altan, uteplats och hemmets alla andra rum. Hela vårt sortiment är en hyllning till kreativiteten och valfriheten – det ska . Denna pin hittades av Erika Qvarfordt.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Detta funkis badrum med buteljgrönt kakel och tidstypisk funkisstil. Så kul och snyggt att se färg på väggarna till schackrutigt golv!

Vi älskar att använda oss av kakel i våra. Färgskalan är mycket 70-tal – buteljgrönt , vinrött och guld även de organiska . Klassiskt badrum med engelskt kakel. InredningsStudion klassiskt badrum.


Och inte hade jag satt upp grönt kakel över bänken heller, men det var gult, grönt och terrakotta som gällde då. Och bårder, alla skulle ha . Kaklad dusch med klassisk duschblandare. Engelskt, fasat, buteljgrönt kakel med . Passar utmärkt i både kök och badrum! Ett grepp rätt i tiden där de naturliga, gedigna materialen . Det påminde honom om hans egen skolgång.


När som helst skulle hans gamla fröken . Vi gillar verkligen kombinationen med buteljgrönt kakel i ett mörkt kök. Nya kakelserien Artisan med handgjord känsla. Gastro vitmålad i massiv ask kombineras vackert med blankt buteljgrönt kakel.

Foto: Erika Åberg Bathroom with. Buteljgrönt som accent i funkis badrum - Badrumsdrömmar. På Kakellagret hjälper vi till med det mesta som har med kakel och klinkers att göra.


I över år har vi sysslat med detta och vi är absolut bäst på att hitta, få fram . Magnus Andersson, Konradssons Kakel. Det är några år sedan jag var där och fotograferade så jag vet inte säkert . På bilden visas kakel Colorama Nyköping och Colorama Verde Guatemala. Kvadrat, keramikplatta Acacia.


Gjutgärnsbadkar i badrum med svartvita kilnkers och grönt kakel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg