tisdag 19 juli 2016

Biltema kapskiva

För kapning av olika material som rostfritt, aluminium, stål eller sten. Den tunna skivan ger en fin snittyta och snabbare kapning. För tryckluftsdriven kapmaskin. Vad skiljer dessa åt och vilken bör jag . Därför tänkte jag försöka hitta en motsvarande biltema - kapskiva fast 3mm, som man kan köpa, och därmed veta exakt hur mycket man .

Min svåger har en biltema i sin volvo 8och den funkar utan problem. Sätt på en vanlig kapskiva på dremeln och den tar slut väldigt fort. Centrumhål: mm (Ø 1mm har centrumhål mm, Ø mm har centrumhål mm). Lamellskivor från biltema till vinkelkapen funkar kanon.


Men du får betydligt bättre resultat på att kapa vajerhöljen med en Dremel med kapskiva eller vinkelkap om du har sådant. Klass 3-låsen är starkast i testet, främst på grund av byglarnas tjocklek. Det krävs en kapskiva , som väsnas mycket vid användning, för att få isär . Biltema 2mm, före 123mm efter 11slitage= 5mm.

För rostfritt, aluminium, stål, sten och andra material. Användningsområde: rostfritt. Ger fin snittyta och snabbare kapning. Tog bort oljefläckar med avfettning sen kördes högtyckstvätt gånger på golvet.


Sen var det bara att köra på, se till att ha en bra kapskiva. Att kapa med vinkelslip kapskiva gör ju de flesta, i alla fall. För härdat stål är det det dock inget snack, där är det kapskiva som gäller,. Kapa, grada, fasa och slipa utan att behöva byta skiva.


SPÄNNNYCKEL BÖJD CRAFTOMAT FÖR VINKELSLIP. Böjd spännyckel för vinkelslip. Nyckel till vinkelslip för att kunna lossa och byta kapskiva. Kapskiva kofot mineralull sax.


Så nu funderar jag på att köpa en från Biltema. Sågdjup mm med 1mm kapskiva. Vad jag däremot lärt mig är att det skillnad mellan kapskiva och kapskiva :-) Men även här kan . Billiga tänger ifrån biltema gör sig inte besväret.


Drönare kondensor från biltema 2övningar.

Följ stegen för att lyckas med läggningen! Vi visar hur du lyckas med stenläggningen. Lossa skruven uppe på spindelfästet (7) för kapskiva. Alternativ till kostsam fyllhacka.


Köp Biltemas spade för kr och modifiera lite med kapskiva o svets :D.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg