tisdag 31 maj 2016

House doctor spegel

En rund och väldigt användbar spegel med en baksskiva i MDF. Placera spegeln på väggen i vardagsrummet, . Spegeln har en minimalistisk design och mjuka former som lätt smälter in med resten av hemmets . Tidlöshet när den är som bäst! Den passar bra att ha över byrå, soffa . Skickas ej, endast upphämtning i butik.


House Doctors populära WALLS MIRROR 1cm. Använd spegeln som hallspegel, badrumsspegel eller varför inte som sovrumsspegel. Spegel med rundade hörn och mässingsdetaljer. Alltid bra priser, fri frakt över 150kr.


En enkel men elegant design som passar utmärkt att ha i badrum, sovrum eller vardagsrum! En spegel har många goda egenskaper. Det ger rummet ett stilfullt uttryck, samtidigt som den gör att rummet verkar större.


Inredning med fokus på nordisk design med hög kvalite. Häng spegeln som dekoration i din inredning eller som en praktisk spegel i badrummet , . Vackra hus Doctor Oak spegel. Oak är perfekt att kombinera vardagsrum, hall eller sovrum.


Passar fint i den skandinaviska minimalistiska trenden. Rund spegel med mässingsfärgad kant i kraftigt järn. Passar bra i hallen, i badrummet, på gästtoaletten eller i andra . Den ger rummet en elegant look, samtidigt som den får rummet att känns större.


HOUSE DOCTOR RUND SPEGEL WALLS KLAR CM. Stilren rund spegel i klarglas, i minimalistisk design från danska House doctor. Köp på InkEurope till ett bra pris! Man inser inte hur mycket man speglar sig förrän man saknar en spegel.


Explore Mirror With Shelf, Mirror Mirror and more! Lagerstatus: Expected in stock start August. Men så äntligen hittade jag en stor run riktigt maffig spegel som var som gjord för den där väggen.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg