tisdag 10 maj 2016

Mora köksblandare med diskmaskinsavstängning

Köksblandare med ergonomisk design och en energieffektiv insida. KÖKSBLANDARE MORA CERA KMED DISKMASKINSAVSTÄNGNING. Köket har tagit över som sällskapsyta och kreativ verkstad för hela familjen. Mjukstängning med keramisk tätning.


Omställbar flödesbegränsning . Miljöanpassad och modern köksblandare med hög svängpip, Eco flöde och . S Extra kostnad tillkommer . Blandaren har mjukstängning . Med eller utan diskmaskinsavstängning i olika utföranden. Flexibla anslutningsrör i metallomspunnen Soft . Blyfri köksblandare med diskmaskinsavstängning som har en tidlös design och en energieffektiv insida. Klicka här för att läsa mer.


Med en spak fungerar den som vanligt men genom att hålla handen. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Dess precision är dess innovation.


Nu introducerar vi nästa generation kök - och badrumsblandare. En ovanligt praktisk funktion när det blir dags att tvätta . Med ledbar strålsamlare och diskmaskinsavstängning. MORA CLASSIC diskmaskinsavstängning för komplettering till köksblandare CLASSIC.


Här med diskmaskinsavstängning och en hög . Säljer min sprillans ny köksblandare , som satt i min nyproducerade lght, då jag har köpt en annan. Mora Temp ESS High Standard kök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg