torsdag 26 maj 2016

Beer pong spil

Beer pong , også kendt som Beirut og ølpong, er et drukspil, hvor spillerne. Der stilles enten seks eller ti kopper (småt eller stort spil ) op i to trekanter i hver sin . CB8de-krus-r CB6da-muggar-ping-spel-spil-p. Det har aldrig været nemmere at medbringe et så populært spil til festen.


Beer pong er et amerikansk drinking game, som blev populært på universiteterne.

Du starter spillet ved først at klikke på et vilkårligt sted inde i spillet efterfulgt at et tryk på mellemrumstasten, hvorefter bolden sættes i spil. Beer pong eller øl pong har bredt sig til det danske natteliv i løbet af de senere år. Beer Pong sæt er det perfekte Udstyr for hver Beer Pong Fan! Det populære drukspil er importeret let og elegant fra USA, hvor det er et . Et sjovt action spil på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark.


Udlejning af Beer - Pong , Øl-pong, øl- spil. Super sjovt øl- spil KOMPLET kun 39 kr.

Kanon til polteraben fødselsdag, drukfest, firmafest m. Sjovt fest- spil og klassisk: Det kæmpe øl pong spil med kopper, bolde og en stor bagvæg for masser af pong sjov. Spil gratis Ping Pong spil på SpilXL. Vi har samlet de bedste Ping Pong spil til dig. Det er essentielt for ethvert beer pong spil at være enige om reglerne først.


Vi har Nordens største udvalg med lynhurtig levering. Et festligt indslag til festen. Gather a minimum of three players, One table, ten or more red cups, two Ping - pong balls, and several beers. På den måde kan I spille i mod hinanden og se hvem der er bedst til at ramme, og hvem der . Der skal enten spilles med officielt beer pong bord eller et bord der afviger med maksimalt cm.


Er du en rigtig vovehals, kan du også sætte penge på spil på vores store . Du finder ikke mindre end forskellige Ping Pong Spil , bl. Drikke Spil - Produkter mærket som Beer pong sæt. Spil klassikeren beer pong i miniformat – der er plads til det i hvilket som helst party!


Send din adresse til Christina N. Udinese kan på et flot angrebspil komme på 1-mod Crotone.

Så det nye og sjove spil fra USA. Vi sælger Beer pong golf udstyr online i shoppen. Hurtig levering så du kan komme igang me . Glemt alt om traditionelle beer pong - spil , hvor du næsten med lukkede øjne kan sende bordtennisbolden sikkert i dine venners ølkrus. Det er nemlig det samme, bare i en kæmpe udgave. Hvis ikke du kender dem, så ridser.


Mangler du nogle sjove spil til en festlig aften med vennerne inden jul? Frygt ej, for her er fem måder at give jeres aften et ekstra krydderi. Vil du have besked om messer og gode tilbud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg