tisdag 17 maj 2016

Tickande ventiler farligt

Hur fixar man tickande ventiler ? Farligt med tickande ventiler ? Vt tickande lyftare, farligt ? Tickande från ventilerna farligt ? Att dina ventiler tickar är inte farligt men orsaken går inte att säga utan att .

Har din motor oljeläckage eller tickande ventiler ? Men den kan haverera och stanna. Hejsan nu är det såhär att jag har ett tickande från motorn sånär som allti och. Skadligt att köra med tickande ventiler?


Det tar dock troligtvis inte så mycket stryk att det är farligt med reservation för att en kraftig förändring av ventilspelet kan vara en indikation på . Vad beror detta ljud på och är det farligt och bör åtgärdas? Kom ihåg att en turbomotor inte ska ha vilken olja som helst ens en kortare stund ) Det är inte farligt att köra med tickande lyftare men det lå. Vad för tickande ljud från motor UPPDATERAD.

Topparna är lätt portade med nya bronsstyrningar och nya ventiler med. Ett tickande lju som närmast kan beskrivas som ljudet från en. Jo, det låter mer med smitt. Att kamkedjan rappar över och motorn blir till skrot är varken kul eller billigt.


Helsyntetisk tillsats för motorolja. Har du otur är lyftarna defekta och behöver bytas. Den där fungerar fint, men det som låter där känns inte som ventiler om.


Jag har en tickande ventil på XJS:en och hade tänkt mig att få. Det tickande ljudet kan även vara insprutarna har jag fått veta. I hjärtat finns fyra klaffar som fungerar som ventiler och hindrar blodet från att pumpas i fel riktning.


Klaffarna kan bli för trånga eller börja läcka, vilket kan leda till . Ungefär som tickande ventiler. Pratade med någon som frågade om det är tryck i avgasröret, Då skulle det inte vara alltför farligt. Lyssna på motorn, känslig för slarv med oljebyten! Sköts oljebytena så är det . Om det skulle vara så mycket vatten i oljan att det hade blivit farligt för motorn vid uppstart bör man nog .

Detta ska enligt samma verstad inte vara farligt , det låter så osv. Har iofs inga som helst problem med tickande ventiler men ska i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg