torsdag 26 maj 2016

Tapettråg colorama

Ett nytt tapettråg har tågat in på marknaden med efterlängtad enkel design och prisvärdhet. Bakom produkten står UF-företaget Malls i Motala, med lite hjälp av . Komplett tapetset i fyra delar. Innehåller limroller, tapetverktyg, tapetkniv och refill.


Vikt per försäljningsenhet är 6kg. Lättapplicera torkar snabbt och har god täckförmåga. Alcro Silke är en vackert helmatt inomhusfärg. Colorama Falköping https://www. Bra lim, en roller, vinkelpensel, tapettråg och en sockelkniv är allt du behöver för att förvandla vilken vägg som helst till en skönhet, och just det.


Alternativ utan tapettråg ; håll i rullen och börja uppe vid taket och ”rulla” ut våden utm ed väggen. Arbeta vertikalt med tapetverktyget – stryk lätt vid kanten mot . Motallaväggar” för enklare tapetsering. Tapetklister eller tapettråg för förklistrad tapet Roller eller pensel och tråg Hink att blanda tapetklistret.


När det kommer till kritan så är det ganska lätt – och väldigt roligt – att sätta upp tapeter. Bit för bit ser du hur ditt nya rum växer fram. Klassiskt moderna tapeter för inspirerande miljöer!


Det underlättar att ha ett tapettråg eller en tapetkartong på golvet, då skadar du inte tapetrullen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg