tisdag 24 maj 2016

Tätningsmassa plåttak

Smidig fog och tätningsmassa som fäster och tätar i alla väder. Reparation och tätning för plåttak och grund. Lätt att applicera med spackelspade, utan . En elastisk lim- och tätningsmassa för all typ av tätning och limning på tak.


Har plåttak över garage och förråd med isolering under detta.

Dock läcker det in på några ställen. I taket finns spikhål lite här och var, men. Plåttak - Skruva i spikhålen? Hål i plåttak- hur blir det tätt?


För vårt tillbygge använder vi begagnat plåttak där det finns hål på de ställen där skruverna fanns tidigare. Vi försökte tättna till det, det håller . Nya Takfog möjliggör smidig reparation och tätning av takpapp, plåttak samt sprickor i grund.

Tätning och lagning under mark t. Små skador blir snabbt till stora problem när det . Köp tätningsprodukter för plåt - och takarbetet. Vi har produkter för sammanfogning och tätning av papp-, bitumen-, duk-, glas- och plåttak. Förankra plasten väl med t ex plåt. Lite grovt sagt föreslår vi att du använder våtrumssilikon i våtrum, glassilikon till glas och speglar, taklim till tätning på tak, brandfogmassa när . Plåt , papp, tegel, betongpannor. För tätning och lagning av anslutningsskarvar och hål i olika typer av takmaterial som plåt , . Läs produktspecifikationen och välj ett tätningsmedel som passar användningsområdet!


Det finns många bra tätningsmedel. Silikon, latex och annan tätningsmassa till fogar och lagning. Tiger-Tex tätningsmassa används för tätning mot vattenläckage, även då extremt.


Anpassar sig efter hålets eller sprickans utformning, såväl över som under vattenytan. Fäster på plast, glasfiber, trä, stål och aluminium. Dana Lim Taktät 5är en bitumenbaserad 1-komponent lim- och tätningsmassa med mycket god vidhäftning till takpapp, asfalt, zink, plåt , stål och flera andra .

Där får man för- borra och skruva. Skjut upp den undre plåten, kontrollera. Unik fog- och tätningsmassa med mycket hög limstyrka. Fungerar oberoende av temperatur.


Använd tätningsprofil för tätning. Vi tillhandahåller ett stort urval av CRCs .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg