onsdag 13 april 2016

Kopiera papper göteborg

På många av biblioteken i Göteborg finns det teknisk utrustning för att kunna skanna, kopiera och faxa. Kopiering - kopiering, fax, konferensrum, active classroom, activeboar activeboards, anslutningsverktyg, apple - företag, adresser, telefonnummer. Vi löser det mesta som rör grafiska tjänster, papperstryck och kopiering. Vi kan kopiera format upp till 4x 3mm.


Vill ni välja mellan olika papperskvaliteter eller titta på material som vi kopierat är ni välkomna att besöka oss. Med Göteborgs universitets utskrifts- och kopieringstjänst GUprint kan du skriva.

Använd ditt GU-kort för att skriva ut, skanna och kopiera från alla skrivare som . Priser för att skriva ut och kopiera. Om du har originalen på papper är vårt maxformat A(x 2cm). Som ditt tryckeri i centrala Göteborg tillhandahåller vi grafiska tjänster och trycksaksproduktion. Grafisk formgivning, digitaltryck, kopiering och offsettryck. Vi är ett tryckeri i Göteborg som bl.


För större format har vi en bläckstråleskrivare som klarar en maxbredd på ( 176m). Välkommen till Miss Print - Snabbt tryckeri i centrala Göteborg.

Det finns kopieringsmaskiner på samtliga tre bibliotek på Chalmers. Du kan inte använda utskriftskontot för kopiering. Du som är student får ditt konto påfyllt med. Printa, scanna, kopiera eller låt oss ta ett helhetsansvar för ritningar i ditt byggprojekt. Kan man kopiera papper (tex arbetgivarintyg etc) någonstans?


Ska skicka in en massa orginalpapper till a-kassan. Undrar nu vart man kan göra detta, vet att man brukat kunna kopiera på biblioteket, men kan man ävan scanna in där. Alla våra papper är FSC-märkta. En kopieringsbutik för alla! Företag, Föreningar och Privatpersoner.


Var i Göteborg kan man kopiera några pappersdokument? Om du vill skriva ut, kopiera eller skanna dokument kostar det:. På Elgiganten kan du hitta ett stortutbud av skrivare, scanners och multifunktionsskrivare. Vill du slippa få papper i brevlådan?


Oavsett om du behöver en skrivare för fotoutskrifter, . A4-format alldeles nära till hands. För att kunna kopiera laddar du pengar på ditt bibliotekskort hos personalen i .

Stadsbiblioteket Göteborgs öppettider hittar du här. Därför är det kanske dags att kopiera de bilder som betyder mest för dig på papper , som förr i tiden. När du väl fått ut dina viktigaste minnen på . Sådana handlingar kan man alltså kopiera så mycket man vill, på papper och.


Exempel 2: Reproduktion: Fotografens namn, Landsarkivet i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg