tisdag 26 april 2016

Graverade glas

Graverade glas är den perfekta presenten för alla tillfällen. Bröllop, födelsedagar eller kanske till dig själv för att göra hemmet lite mer personligt. Kolla in våra personliga glas för en glasklar present med en personlig touch!


Våra graverade glas blir ett fint minne från er stora dag. Ett exklusivt sätt att göra bröllopet personligt.

Plocka fram glasen på er bröllopsdag varje år och skåla för . Vi säljer graverade presenter med personlig gravyr. Du väljer själv gravyr på våra graverade glas , namnsmycken, termosar, fickpluntor. Ett glas med din egen text på? Beställ graverade glas som souvenir-produkter eller som gåvor.


Vi kan gravera på de flesta typer av glas såsom ölglas, dricksglas och whiskeyglas med mera. Glas med din egen gravyr på är en väldigt uppskattad present. Ge brudparet champagneglas med deras namn graverade.

Ge mamma eller pappa vin, whisky. Gravera glas , whiskykaraffer eller andra snygga tillbehör för glas , kök eller bar. Se till att lämna personliga hälsningar eller unika fraser graverade i de lägen . Det är alltid bra att kunna ge bort en bröllopspresent som även är en bruksartikel och som kan användas och inte hamna stående i . Skapa personliga gåvor, egen design på alla glas till hemmet eller varför inte till arbetsplatsen? Här hittar du graverade glas som champagneglas och vinglas av . Kan det bli mer personligt än att gravera på glas ? Det är ett fint sätt att föreviga ett datum, ett namn eller varför inte ett kortare . På dessa var våra namn samt datum för vigsel plus två ringar som ligger omlott ingraverat. Hos oss ingår gravyr i priset och du kan beställa allt från graverade glas , ölglas, vinglas till fickpluntor.


Välkommen till Presentgravyr, hos oss ingår alltid gravyr i . Lagom till sommarens alla fester lanserar Smartphoto tre nya produkter inom kategorin glas med personlig gravyr. Matchtröjor Malmö FF:s matchtröjor finns i storlekarna. Vackra glas med graverat afghanmotiv! Välj mellan allt från vinglas till kristallskålar med mera.


Välj produkt i listan för att se hur just det glaset ser ut. Extra stor kupa som förstärker aromen.

Personlig gåva för alla tillfällen. Tänk på att det inte bara handlar om att hälla upp drycken. Lika noga och omsorgsfullt som du väljer din dryck är det att välja rätt glas eller karaff till det du vill . VÅRA ÖPPETTIDER Måndag - Torsdag 9. Bilsadelmakeri från sitt hem utanför Varola.


Här skapar hon både bilsadlar och graverade glas och spegelskyltar till en växande kundkrets.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg