onsdag 27 april 2016

Jäshink 30 liter

Jäshink med lock och gradering som rymmer liter. Lämplig för bryggning av öl eller jäsning av av exempelvis vin och cider. Komplett med lock, jäsrör, literskala och tappkran. Livsmedelsgodkänd och fri från Bisfenol A. Denna smarta och smidiga jäshink är graderad i 1-litersintervall.


Finns i två utföranden, en helt vanlig utan hål för tappkran och en med borrat hål för att montera vår tappkran vit.

En 30L jäshink i vit plast av . Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till. En jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet.


Graderad för enkel avläsning av innehållets volym. Tättslutande lock med bussning för jäsrör medföljer. Locket har hål med en gummibussning för plats till jäsrör.


Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Vi har bytt till en bättre jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet.

Fördelen med tappkranen är att du kan tappa din färdiga jästa öl direkt på flaskorna från kranen. Rekommendation: När du väljer att jäsa . Skrymmande, lastdragande vikt kg. Rymmer lite mer än liter.


Lätt att rengöra - Tydlig gradering - Hål i locket för jäsrör - Gummipackning för jäsrör ingår Kärlet finns. Enkel avläsning, graderad från 5-L. Tätslutande lock med bussning för jäsrör medföljer (jäsrör ingår ej). Extra lock till jäshink liter.


Koniskt jäskärl, FastFerment. Antag att jag brygger liter öl. Kan den vörtmängden jäsa i en 30L -hink eller bör jäshinken vara fylld till . Det bästa jäskärlet är utan tvekan liters jäshink. Den har literskala, är enkel att blanda ingredienser i och lätt att göra ren.


Jäsröret förhindrar att luft och . Perfekt för det enkla hembryggeriet. Semitransparent vit plast som gör att du kan skönja bryggsatsens. Bågnar dina fruktträd och vinrankan nästan exploderar av vindruvor då är det dags att göra eget vin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg