onsdag 13 april 2016

Landora takfärg

Kulör: Matt vit Voly4L och L. Till målning av tak i kök och badrum rekommenderas . Nedan har vi listat Landoras återförsäljare. Tänk på att sortimentet kan variera mellan återförsäljarna och att produkter kan vara tillfälligt slut. Har även målat tak i flera rum med deras vita takfärg och även där .

Högtäckande färg för målning av tak inomhus. Nytt färgsortiment från ÖoB, vågar man? Akrylbaserad våtrumsfärg för målning av väggar och tak inomhus. Latexfärg för målning av tak och väggar inomhus, helmatt. Takfärg , väggfärg, snickerifärg inomhus.


Som rubriken låter, ska måla om i köket och hallen. Tyckte att det var bra pris för liter.

Jag tycker ett budgetmärke ( Landora ) täcker väldigt bra iallafall. Väggfärg Vit, 2kr, liter. Typ av färg: Vägg- och takfärg. Status, adress mm för Landora Färg AB. En tuff ekonomisk period gjorde att Landora Färgindustri tvingades begära sig själv i konkurs.


Konkursförvaltaren driver verksamheten vidare . LANDORA LENOX LIDAB LINDAB LK LOUIS PRO. Inga produkter hittades som motsvarar ditt. Paints and accessories for the DIY (=do it yourself) and professional markets. Decorative paint Paint Varnish Wood-oil Tree-prote. Landora är ett svenskt färg- och trävårdsvarumärke med lång erfarenhet av färg och målning för nordiska förhållanden.


Trots att Landora Färg gick i konkurs i december har företaget fortsatt sin verksamhet och nu har man även en ny ägare. Ger ett jämnt och fint resultat med sidenmatt yta. Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av färgprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Jag behöver takfärg , vit väggfärg, bruten väggfärg, halvblank lackfärg till lister och dörrfoder och sedan en blank lackfärg till lite möbler jag .

Jag har (från en som äger en färgbutik) att Jotun ska vara Rolls . Jag har bara erfarenhet av Landoras vägg och takfärg och kan ärligt säga att. Oftast med Alcros fernissa, men faktum är att Landora Båtlack är . Teakolja Vattenburen 75l Landora. Färgavdelningen har färg för både inom- och utomhusmålning, givetvis också äkta Falu Rödfärg. Beckers, Cuprinol, Landora m fl pålitliga märken garanterar ett.


Handla billig träolja och terrasslasyr på BAUHAUS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg