tisdag 15 december 2015

Mossborttagningsmedel tak

Ett takrengöringsmedel som tar bort alger, lavar och annan påväxt så pass effektivt att återetablering tar flera år, vilket innebär ett prydligt tak under lång tid. Det finns tyvärr inget sätt att ta bort mossa från tak som inte innebär handgripligt arbete. Men det finns trick som gör att din arbetsinsats håller . Läs på hemsidan hur du behandlar ditt tak med Grönfri.


Vi behandlar hundratals tak årligen och delar med oss av tipsen. Egen erfarenhet av mina behandlade tak med den billiga verksamma kloridsubstansen som kan hittas i andra rengöringsmedel – man behöver .

Grön-Fri är effektivt mot alger och lav. För alla ytor utomhus såsom fasader, tak , marksten m. Tak GTI används för att rengöra tak från mossa, alger och lava. Här tar det dock lite längre tid innan man ser effekterna, men å andra sidan har man blivit av med. Mycket mossa på taket absorberar fukt som kan ta sig in under takpannorna.


Det finns mossborttagningsmedel , som man vattnar ut över svårt angripna ställen. Man kan också kombinera mossbekämpningen med årets . Mossallay Plus är ett rengöringsmedel för tak och fasader . Mossborttagningsmedel för tak.

Underlagsmaterial för tak kallas oftast i vardagligt tal för papp, och används som. De flesta fastighetsägare tror att det är sot från grannens skorsten eller fågelskit som smutsat ner taket. För att få bort mossa på äldre papp rekommenderas mossborttagningsmedel.


Därför drar de den felaktiga slutsatsen att taket behöver. Järnsulfat, som säljs som mossborttagningsmedel för gräsmattor, är effektivt. Det är också helt klart att den bara växer på norrsidan av tak. ArcelorMittal, till tak -, vägg-. Ta en titt på ditt tak – tegelpannor som ligger på sniskan ska rättas till så att inte.


Finns påväxt på taket: Duscha taket med något mossborttagningsmedel eller . Du kan använda dig av ett alg- och mossborttagningsmedel. Beställ allt inom Takpannor m. Här ser du några av de tjänster vi kan hjälpa Dig med. Tryck på knapparna för ytterligare information.


Alg- och mossavlägsnande medel. A-Fri från REFFER Marketing AB. Kerabit Bio Plus - mossborttagningsmedel. Biologiskt alg- och mossborttagningsmedel för ytor utom- och inomhus tex tak , väggar, . Mossa tak biltema - Mossa på betongtakpannor.


Det finns ett antal metoder som kan användas för att ta tak mossan från takpannor, var av den vanligaste innebär nyttjande till mossborttagningsmedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg