torsdag 24 december 2015

Snooker regler

Beskrivelse og spillemateriel. Kort fortalt er spillet som følger: (a) Hver. Spillet spilles med femten baller, der ikke er numererede og helfarvet røde (kaldet røde), seks baller i andre farver, der ikker . En frame i snooker er perioden fra det første stø som beskrevet i sektion regel 3(c), og med ballerne.


Et stød er lovligt, når ingen regler er overtrådt.

Spillet består av kuler: røde, en svart, en rosa, en blå, en brun, en grønn, en gul og en hvit. Den hvite er, som i andre biljardgrener, . Read below for the complete run down of the rules of Snooker. The Official Rule Book is currently being revised and will be available to purchase in due course.


Frame En frame starter ved første stød på hvi og slutter når en af spillerne har vundet framen (igangværende spil). Det spilles på et bord som er større enn et vanlig . Af frygt for at komme til at fornærme udøvere indenfor andre grene af billar må. Dette er de offisielle amatør-reglene som vi benytter her på huset.

Der spilles efter Den Danske Billar d Unions (DDBU) spilleregler for snooker. Dog med følgende tilføjelser. A: Siddende spillere må ikke løfte . Varje röd boll är värd en poäng medan de färgade var och en har olika värde: Svart: 7 . Desuden er der flere baller og (for mange mennesker) også mere komplicerede regler.


I snooker er der hvid stødball, røde baller og . Snooker spelas med röda bollar och sex färgade. At komme ud af vanskelige situationer i snooker spil er forskellige muligheder. En betingelse er en god boldkontrol.


Vi har derfor valgt at linke dem. Du kan finde reglerne ved trykke her. Der tilbydes vinderspil ud fra devisen om, at der ikke er noget væddemål, hvis den pågældende spiller ikke stiller op.


A frame of snooker comprises the period of the play from the start, see Section 3. Fullstendige snookerregler finner du her på engelsk. Innledning Disse forenklede reglene dekker bare det . Spelytan, mätt från den del av vallarna som är .

Regler för oddsspel på snooker med BetStars sportsbetting, inkl. Ikke noe innhold på denne siden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg