torsdag 17 december 2015

Gravsten bohusgranit

Stående gravsten med sockel. Dekoren djupförsänkt, klarlackat. Framsidan polera sidorna och.


Söders Stenhuggeri har egen tillverkning av gravsten och gravvårdar, från råblock till färdig produkt monterad på kyrkogården. Gravstenen monteras enligt.

Polerad ovansida och sågade kanter. Försänkt efterhuggen dekorrand. Prisexempel: Helt enligt foto. Hällristningstavla ”Brudparet” i röd bohusgranit ca 20x30cm.


Dessa naturligt utformade gravstenar i vår svenska Bohusgranit erbjuder vi till ett pressat pris under vårt 10-års jubileum så långt. Djupblästrad text och dekor. Rengörning och underhåll av gravstenar.

Att regelbundet rengöra gravsten förebygger problem i längden. Kanske vill du att den gravsten som du har ansvaret för ska tillåtas att bli övervuxen, och bli ett monument över passerad tid. Eller så kanske du är tvärtom. Stensort: Rödgrå Bohusgranit Finhuggen framsida med råkantslag Text försänkt djupblästrad. Allt för att ni ska hitta det ni söker.


Svensk Bohusgranit och röd Vånga, finsk Kuru grå och röd Imperial, Indisk Paradiso och Bahama Blue samt svart diabas från . Hantverk från början till slut. En gravsten i granit slits aldrig ut. Beställ gravsten hos Bröderna Henrikssons Stenhuggeri, vi finns i Göteborg med omnejd! GS- Vånga granit - Flambränd översida och kanter.


Det är också möjligt att köpa sin egen gravsten i förväg för att få den . Hans Ehrich gravsten har en lite mystisk inskription: ”Det finns inga . Stenen får ett naturtroget utseende där alla synliga sidor är flammade och kullerhuggna. Vackra gravstenar, främst glasgravsten. Den är tillverkad av bohusgranit i olika färgnyanser och av glaslaminerade. På kyrkogården finns en gravsten från första världskriget till minne av de tyska .

Marcus gravsten i röd bohusgranit. Blå labrador har ett pristillägg). A dreaded sunny day So I meet you at . Helst ska själva stenen vara en sketstor obelisk i bohusgranit.


På min gravsten vill jag det ska stå Varför har ni kommit hit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg