tisdag 22 december 2015

Slipa skidor stockholm

Vi grundvallar och polerar in valla i dina skidor för bättre glid och hållbarhet. En slipning tar vanligtvis mellan 2-dagar från att du lämnat in dina skidor. Alla skidor behöver vallas för att belaget inte ska torka ut, vilket leder till ökad friktion. Med rätt behandling får du mycket större glädje av skidorna och de håller. Alltifrån slipning av skridskor, stenslipning och mättning av längdskidor,.


Vi renoverar och slipar skidor.

Slipning sker i robotslip och skidorna får alltid ett lager valla. Jag lämnade in mina alpinskidor för slipning vid Väsjöbacken för några år . Vi både vallar, slipar och reparerar alpina skidor , längdskidor, skridskor och . Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i . Slipa skidor själv, vilken vinkel? Vad bör en slipning och vallning kosta?


Hur lång tid tar slipning och vallning?

Perfekt att bara hämta och ge sig ut i skidspåren . Freeride har teamat upp med Alpingaraget för att gå igenom lite olika saker som kan vara bra att kunna för att hålla sina skidor i bästa möjliga . I skridskoboden finns uthyrning och möjlighet till slipning av skridskor. Den ende som får slipa mina skidor där är Klas Smiley. På med skidor och skridskor – nu händer det! Oavsett om du vill slipa Vasalopps-tekniken, pumpa puder eller bara komma ut i snön, bli rosig . Grunden till bra resultat är att slipa regelbundet, det är svårt att själv få stuk på ett par skidor som är åkta på i dagar utan underhåll. Var kan jag slipa mina skridskor (=bra)?


Romme Alpins verkstad hjälper dig att valla och slipa skidor , snoeboards och längdskidor. Vi täcker in det mesta från overaller för barn och skidkläder för vuxna, till skidor i . På Vintern (Okt-Mar) fokuserar vi mest på skidor , brädor, skridskor etc. På sommeren (Apr-Sep) arbetar vi även med cyklar och golf.


Slipning och vallning av skidor och snowboard. Tog du hand om dina skidor ordentligt när du ställde undan. Stockholm ), vet inga ställen och hittar dåligt.


Flera andra elitåkare slipar också sina skidor hos Thomas numera. För den som är intresserad av att slipa sina skidor hos Thomas Söderberg så kan vi . Vintertid kan du bland annat hyra skidor hos oss, slipa skidor eller gå en teknikkurs för att bli en bättre längdskidåkare.

Sommartid kan du hyra mountainbike . De flesta som har provat att valla, slipa eller på annat sätt underhålla sina skidor har nog insett att ett bra underlag kräver sitt hantverk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg