fredag 20 mars 2015

Trälåda stor

En snygg och robust trälåda i FSC-certifierat trä (1). Lådan är målad med en vattenbasera miljövänlig färg. Köp stor trälåda i obehandlat trä från Träsaker.


Jämför och beställ Trälådor online på Shopalike. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris! Perfekt trälåda för förvaring av det mesta!

Finns även i andra storlekar. Obehandlad furulåda för allehanda förvaring. Med uppfällbart lock och bärhandtag. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på korgar och förvaring.


Välj bland ett stort urval av smart förvaring i flera olika material och storlekar. Köp online Stor rejäl INDUSTRI TRÄLÅDA industrilåda. Hitta snygg förvaring hos Domoda.


Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop.

Trä mätningar kan variera något beroende på produkten är tillverkade av naturliga material storlek längd x bredd x höjd cm. Den är perfekt att ha stående. Trälåda som är tillverkad av ek och linoljad.


Kan med fördel målas i glada färger eller varför inte . En stor låda i trä med hål på vardera kortsida. Den antika looken gör att utseendet kan variera något från låda till låda. Vår stora trälåda av furu och playwood tillverkas i Sverige och har måtten 1x 1x mm. Här kan du förvara många av våra kortsystem, t. En stilfullt designad låda med retrolook. Riktigt stilig i baren för att exempelvis förvara flaskor eller ingredienser i. Sammankopplad pjäs - Sydney är fyra batterier sammankopplad till en stor fyrverkeripjäs.


Pjäsen innehåller stjärnkrevader av både peony- och palm karaktär i . Badstugan är i stort sett en stor trälåda med en mindre trälåda inuti. Den mindre lådan är badkaret, och det fylls med asvarmt vatten som är svavelhaltigt och . Skräpet är barnsäng, barngrindar, sittpuff, barnleksaker, tyger samt diverse brädor, och liknande. Just nu har vi jättefina trälådor i Vintage-stil Kan användas till mycket, förvaring, bokhylla,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg