tisdag 17 mars 2015

Rengöra avlopp tvättmaskin

Många i föreningen har hört av sig om att det rinner vatten från deras tvättmaskiner efter ett par års bruk. Rensa avloppet till tvättmaskinen. Om vattnet inte hinner rinna undan från tvättmaskinen och hamnar på golvet beror det nästan alltid på att . Stopp i avloppet är aldrig kul.


Här är tips, knep och lösning oavsett om stoppet är i toaletten, handfatet eller i diskhon. Viktigt att varje medlem genomför detta minst en gång per år.

Drag fram tvättmaskin för åtkomst till avlopp. Notera att det är vattenutloppet vi skall arbeta med. Under vintern så började helt plötsligt avloppsvattnet att flöda över från tvättmaskinens avlopp. Avloppsvattnet från tvättmaskinen går via . Tvättmaskin - Hur leder jag avloppet ? Vad är det som luktar så illa i badrummet? Fullt med vadd i tvättmaskinen av en trasig kudde.


Bästa tipsen för att rengöra din tvättmaskin.

Undrar du du gör för att rengöra din tvättmaskin och få bort dålig lukt? Enkel guide som visar hur du enkelt rengör tvättmaskinen ! Cirka en gång per år är det viktigt att du gör rent vattenlåset till tvättmaskinen , då det samlas ludd från textilier där, och i värsta fall kan det bli ”stopp” och . När tvättmaskinen töms på vatten åker textilrester, hår som fastnat på kläderna och rester från tvätt samt sköljmedel ner i avloppet. När en tvättmaskin tömmer sitt vatten följer det alltid med rester, såsom. Detta kan med tiden bilda en. Dålig lukt från avloppet i till exempel badrummet är inte så trevligt.


Ring för snabb hjälp om du har stopp i avloppet. Golvbrunnen i duschen eller till tvättmaskinen brukar även den kunna gå att ytligt rengöra. Om vattnet börjar rinna ner dåligt när du duschar är det ett tecken på att du behöver rensa golvbrunnen.


Skulle du råka spola ner något i tvättstället så. Att rensa avlopp kräver både tid och kraft ibland. Om man dessutom råkar ha sin tvättmaskin i badrummet så finns det också vissa saker man kan tänka på.


Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Att rengöra luddfiltret är för de flesta självklart men att rengöra kondensorn är oftast något som . Smart rengöring av rör och hängrännor. Används när du vill koppla tvättmaskinen till.

Längst ned finns även instruktion för vattenlås för tvättmaskin som man. Rengöraren förflyttar sig i rör och. Skruva loss själva vattenlåset och rengör detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg