torsdag 26 mars 2015

Hyllkonsol mässing

Finns i två olika storlekar, 1eller 2mm djup. Konsol obehandlat järn 100x1mm. Hyllkonsoler från Lundbergs Anders. Valrossen - Hyllbärare 2-pack - Svart. Oavsett om du ska sätta upp en fönsterbänk, hylla, hyllplan eller annat har BAUHAUS en konsol för dig!


Pythagoras är ett nytt hyllsystem med många olika kombinationsmöjligheter.

Inspirationen kommer från geometrin och de triangelformade konsolerna kan . Genom att matcha konsolparen. Förändra enkelt utseendet i ditt hem med krokar och konsoler från K-rauta. I vårt stora sortiment hittar du krokar och konsoler i flera olika designer för att du . House Doctors hyllkonsol är tydligt inspirerad av klassisk skandinavisk design med raka linjer och stilren touch. Pythagoras hyllkonsol är ett genialt konsolsystem som passar perfekt i såväl. Två stycken dekorativa hyllbärare i mässing.


Till böcker och kläder, i finrum, garderob och hall.

För att göra det enklare för dig att hitta det du söker så har vi satsat på ett brett utbud av hyllkonsoler och annat . Gammaldags hyllkonsol trä - Amellan konsol. Stilrena konsoller i mässingsfärg från danska House Doctor. Levereras i 2-p inkl mässingsskruvar.


Vacker, tidlös och dekorativ konsol i soli rå mässing som passar lika bra till en öppen hylla i köket,. Matcha dina favoritfärger och vrid och vänd på konsolerna som . Modern hyllkonsol i mässingstäckt stål. En snygg och lätt lösning, där både hylla och konsol är en snygg dekoration.


Nu finns produkten i kundvagnen. Jämför pris på Förvaringsmöbler från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra . Vår tidigare succéserie Helix och Pitch kompletteras nu med Helix i mässing. Hyllplan i marmor med konsoler i mässing , svart eller koppar. Dubbel krok, liten, gjuten mässing , kromad. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


I lager, 1-dagars leveranstid. Ljusstake Antik mässing 13x12. Sax med läderhandtag, mässing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg