tisdag 24 mars 2015

Rör till flytbrygga

Här hittar du bryggor, y-bommar, badstegar. Förankringsbeslag för rör och kätting till alla typer av bryggor. Beslag för koppling mellan landgång och brygga med mm rör.


Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Lämpligt vattendjup för rörförankring är maximalt .

Jag har lite funderingar på en flytbrygga vid sommarstugan. Har försökt med enbart rör som är djä. En flytbrygga bör bestå av ej fingerskarvat virke. Bygga-egen-brygga-enklare-än.


Rör är, jämfört med järnkättingar, mycket badvänliga. Vid rörförankring av en flytbrygga ger kassetten en praktiskt taget ljudlös förankring när bryggan rör sig i vågorna. De används antingen som en fast brygga eller i kombination med en flytbrygga.


Storlek överdel, Överdel artikelnr, Tvärslå 2-tum rör , Tvärslå 3-tum rör.

Smidigt och kraftigt förankringspaket som är framtaget för sand- eller lerbotten. Fungerar utmärkt att förankra en flytbrygga. Ute på sommarstugan har vi en liten brygga som består av järnstolpar i hörnen som vi sedan fäster bryggan i. Problemet är att med åren har . En brygga är en träkonstruktion som utsätts för stora påfrest- ningar. För att bryggan ska hålla länge är det viktigt att den dimensioneras och konstrueras på rätt . Köp er nya flytbrygga hos oss på Marinbryggan! Vi har kvalitativa flytbryggor av flera varianter.


Ni kan utgå från befintliga. Daco Flytbryggor är det gemensamma namnet för våra bryggor för. Du kan skräddarsy din brygga. Brygga med rör som landfästen. Rörlandfästen - Billig lösning för långgrunda och besvärliga stränder.


Används antingen för en fast brygga eller i . Ekobryggan är en flytbrygga för den kräsne som önskar en ”traditionell brygga ”. Priset är färdig flytbrygga , landgång, rostfri badstege, rostfria pollare, rör för el . Dispens krävs givetvis även för andra byggnationer så som sjöbodar och båthus.

Valfritt ingår ankringsöglor för kätting eller kassettöglor för rör i paketpriset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg