fredag 27 mars 2015

Kakeltrender 2017

Vi sammanfattar det senaste åt dig, även om det kanske allra . För två år sedan lyfte jag fram en Japan trend som jag sett på det årets kakelmässa, vissa tillverkare hade influerats mycket av Japan. Tre experter delar sina bästa spaningar. Badrummet är idag så mycket mer än bara ett utrymme för tvätt och toalettbesök, i takt med att inredningsintresset har ökat har också intresset . Vi är också på väg mot starka . Vi listar keramiken som följer .

Swedish Fashion Council bjöd in till trendspaning för inredning och livsstil. Surdeg blandat med superteknik, matodlingar hemma och kompost i garderoben. Välkommen till framtidens kök!


I våra hem, i kokböcker och . Köket ska vara hemmets hjärta därför är det extra viktigt att du verkligen . Artikeln har utgått ur sortimentet. Du har letat efter en produkt som har utgått eller som inte längre finns i vårt ordinarie sortiment. Och även om trenden med åldrade, mörka och unika träytor kan höja det personliga .

För ett enastående slutresultat ska du välja något ur Anima-serien. En av våra exklusiva marmorserier. Inspiration från Stockholm Furniture Fair. Foto: Fastighetsbyrån Luleå.


Plattor blir mer och mer framträdande som en stil inslag i nästan alla rum i hemmet. Finns i en mängd olika stilar, texturer, former och . Enda anledningen till varför man bör se vilka badrums kakel trender som gäller. Visa allt publikt innehåll för taggen. Trender att hålla lite koll på just nu är hexagoner, färger, . Precis som vi redan nämnde när vi pratade om kakeltrender så . Kakeltrender att hålla koll på.


Stylisten Tina Hellberg listar årets hetaste kakeltrender. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular posts. Framöver kommer vi att en gång i månaden göra en tillbakablick på kakeltrender och se hur de inspirerar oss än idag. HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN COMPASS FAIRS AB PROJEKTLEDAREN Tipsar Se kakeltrender i monter 1: Manhattan, kulör NoHo Fango, . Fina bilder från Vi i Villa.


Här en platta med känsla av vävtapet.

Rustikt kök med ordentliga förvaringslådor i trä och en väl tilltagen, både på höjden och längden, bänkskiva i betong. Här listar de årets kakeltrender.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg