onsdag 6 december 2017

Sala silvergruva visning

Här hittar du alla våra olika visningsaktiviteter – både ovan och under jord. Du kan även läsa en beskrivning av varje visning , se avgångstider, språk och platser. En visning om Silvergruvans drygt 5åriga historia.


Er gruvstigare, guiden, tar med er på en historisk resa ned till gruvans 60-metersnivå. Värdecheck på en guidad visning.

Visning , lunch i gruvan och en aktivitet samt fika ovan jord. Det är en spännande visning med lite utmaningar att. Sala Silvergruva , Sala: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Sala. Lilla Barnäventyret är en visning som riktar sig till barn mellan 4-år.


Den maj anordnade Svenska byggnadsvårdsföreningen ett länsarrangemang där Leif Berggren, från Nätverket för . Vad sägs om att gå en guidad visning i gruvan, sova i världens djupaste svit 155 . Vid ankomst får ni en guidad visning av denna fantastiska miljö på 1meter under jord.

Därefter har ni lite egen tid för er själva. Ulrica Eleonoras Silvergruva - 1m . Hyra lägenhet nära Sala - Vi har gjort om gårdens lada till en lägenhet och en Bed. Distriktsstyrelsen bjöd Västmanlands medlemmar på julbord och visning av gruvan på lördagskvällen.


Vi kollade lite på museum och. Där såg vi även en guidad visning av Naturum. Räddningstjänsten Sala-Heby utgör brandkår i Sala och.


Visning av fordon, tal av kommunalråd Anders Wigelsbo (C), uppvisning med stegar mot rådhusets fasad. Visning måndag–fredag klockan 1 aktiviteter för barn klockan 12–14. Vi tar er ut på en guidad visning till älgarna med traktor och vagn där du får komma i närkontakt med skogens konung under ca en timma. Mackmyra: Guidad visning samt provning samt lunch. Sala silvergruva : Guidad busstur samt besök i Carl XI:s schakt samt lunch.


Butik Skapande Händer, Sala: Se anmeldelser, artikler og billeder fra Butik Skapande Händer, nr. TripAdvisor af seværdigheder i Sala. Vid dagens visning hade vi besök av ett 20-tal glada och nyfikna besökare, och tidigt.

Vi upprepar de senaste årens visning av gammal teknik i skön form. Därnäst blev det en visning genom herrgården med sina välbevarade rum som . Hitta de bästa erbjudandena för stugor rum sala. Privat visning kan även ordnas.


Dagen innehåller även visning av brandstation och brandbil samt dansuppvisning av. Vi får också en visning inne i den Amerikainspirerade bisonoxen. Jag ringde gruvan och bokade en visning nästa dag, det ska bli spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg