fredag 8 december 2017

Plugg till spånskiva

Från det stora urvalet med byggmaterial till rätt plugg. Byggmaterial kan vara poröst, mycket hårt, mycket mjukt, helt nytt eller redan vara sprött. Vill man inte krångla till det så räcker det säkert spik också om så är eftersom belastningen . Skruva i´, fästa i, gips samt spånskivor. ASSIvA mATERIAL använd dessa plugg när du ska fästa i tegel, sten .

Eller kanske till och med spånskiva och gips? PX(26kg) med väggfäste i 13mm tunn. Med rätt plugg och skruv går det i princip lika bra att fästa i porösa material som. Metallexpaner används för infästning i gips och andra skivmaterial t ex spånskiva. En enkel tumregel är att varje skruv som skruvas i: Enkel gipsskiva bär ca kg.


Välj rätt pluggar till gipsväggen när du ska hänga upp tunga föremål. En metallexpander, även kallad mollyankare, är en plugg för gipsväggar som är utformad . Din sökning gav ingen träff.

Stort urval av plugg och expanders för de flesta projekt. Plugg behöver du när du ska fästa något med skruv eller spik i t. Här är guiden som gör dig till rena proffset. Vilka plugg och vilken borr du ska använda avgörs av en enda sak. Spånskiva , Gips, Lättbetong LECA, Tegel Hålsten, Betong. Universalplugg, Nylonplugg, PP- plugg.


TAVLOR OCH SPEGLAR över kg. Väggens underlag avgör hur du ska gå till väga för att skapa en säker. I hus från 60- och 70-talen är det vanligt med spånskiva eller . Se till att leta upp var reglarna sitter bakom skivan, där drar du i. Men skulle det funka att sätta i en plugg och skruva i befintliga hål för att . Jag var iväg till Ikea och köpte deras TV-möbel vid namn Tobo, med en.


Skivplugg enkel, gips mm. Fråga i närmaste byggvaruhus för att få råd om vilken sorts borr och plugg du ska. Utgå sedan ifrån vilken typ av hylla du vill sätta upp och vad den ska användas till. Till sten och betong har borren hårdmetallskär i spetsen.


Centrumborr används för hål i trä upp till mm.

Låter väggen däremot ihåligt är det en gipsvägg eller spånskiva. Till 8:ans plugg kan man använda 5-mm skruv. Handla Spårad spånskiva tillbehör hos Billigtvvs. Sitter kvar utan skruv, till och med i tak. Per Henrik Lundblom visar hur olika typer av plugg fungerar i gipsvägg respektive vägg av betonghålsten.


Hyllplan, vit Melaminbelagd spånskiva med vit kantlist. Lundbergs Skruv och Plugg 10-Pack Skruv och plugg för montering av väggskena . Har ställt till med ett problem och söker en bra lösning. Denna provborrning indikerade att det var en spånskiva bakom, och luft bakom. Om du använder en plugg , se till att det är en kvalitetsplugg från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg