tisdag 19 december 2017

Arbetsbåt till salu

Aluminium 4mm arbetsbåt , Båtsman 21F. FABRIKAT: TITAN, ALUMINUIM ARBETS- TRANSPORTBÅT SÄLJES SOM OBEHÖVLIG ! Slamsugning, bunker och färskvatten. Alla bilder tillhör Shipsforsale Sweden AB och får inte distribueras.


Medlemskap i organisationer.

Europas största marknadsplats för båtar och yachter. Vi har nu arbetsbåt i aluminium från Blocket. Tidigare annonser till salu. Längd: meter (skrov meter).


Lidwalls Verkstads AB levererade denna arbetsbåt till Televerket i Göteborg den. Arbetsbåt för strandstädning, stationerad i Göteborg. Detta gör den till en mycket omtyckt sportdyk- och mindre arbetsbåt.

Vi har för den som önskar en mindre ”badbåt”, Sandströms 5i båthallen som är till salu. Den används för trupptransport, ordonnansuppdrag och som arbetsbåt. Båten är även lämplig för spanings- och innästlingsoperationer tack vare sin . Detta objekt säljs på uppdrag av ett företag. Säljes som reparationsobjekt.


ALUMINIUMBÅT TILL SALU : XPOLARE MARIN XP 820. Populäraste företagen här: 1. Kosterkryssaren har gått från en murken arbetsbåt till en skinande. En dag låg båten där vid bryggan nedanför krogen och var till salu.


Båtar till salu – här på Båtbörsen på Livetombord. Unik möjlighet att förvärva kultobjekt. Att köpa en år gammal arbetsbåt till ett nystartat ab.


Robust arbetsbåt i aluminium, katamaranskrov,. Till salu : Skärgårdsströvaren C. Kraftig fiskebåt eller arbetsbåt i aluminium skapad för att utforska kust, skärgårdar och inre vatten.

Begagnade båtar till salu på Bullandö Marina via Stockholm Marin. Knape Marin säljer och förmedlar begagnade segelbåtar och motorbåtar över hela landet. Båten Riku sjönk någon gång under natten till tisdagen.


Orsaken är ännu okän och för tillfället städar man upp olja och bränsle från havet. Tanken med båten har hela tiden varit att den ska . Stor öppen styrpulpetbåt utvecklad för användning året runt. Hittills drygt 1båtar byggda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg