fredag 8 december 2017

Sågblad metall

Se till att ha extra sågblad till hands! Tandspetshärdat, avsett för trä. Sågblad för grov- och finsågning i trä och metall. På BAUHAUS hittar du ett stort utbud av sågblad för ditt multiverktyg. SÅGBLAD DEWALT METALL TITANIUM 30MM.


Tänder i titan möjliggör sågning i metall med en extra lång livslängd.

Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Bimetallblad anpassat för sågning i trä, metall , plast och aluminium. Vi gör det roligt och prisvärt att fylla verktygslådan. Hårdmetalltandat sågblad anpassat för sågning i olika metalltyper. Bladet är mycket väl lämpat att använda vid kapning av spik och skruv.


Våra MBi-metallblad är tillverkade i högsta snabbståls-kvalitet Kobolt Moch är mycket lämpliga för sågning av . Apr Sticksågen kan såga i det mesta om du bara har valt rätt sågblad för jobbet. Hård metall bevarar skärpan länge men kan lätt brytas av. För reducering av håldiametern i ….

Hilti Tigersågblad - Kapning i tjock metall - Förstklassigt tigersågblad för lång livslängd vid kapning av metall som är mer än mm tjock. Tillverkad i Bi- metall (kombination av snabbstål och verktygsstål). Tigersågsblad från KWB med för sågning i alla typer av metall. Passar de flesta tigersågar, bl a Bosch, DeWalt, Makita.


Brett användningsområde tack vare bimetalltandning. Köp Metall sågblad 5mm Küpper st hos Conrad. Observera, denna text är maskinöversatt. I enlighet med geringssåg Perfect III. Dewalts metall blad har samma hållbarhet som Milwayke demolition blad fast lite tunner.


Tre dewalt blad till en oljetank tycker jag är ett . Det titaniumbelagda stålbladet har en mycket hög effektivitet och hållbarhet. Beställ allt inom Tillbehör - multifunktionsverktyg m. Produktserie, Tillbehör PRO. Passar till Proxxon Figursåg och Ferm Figursåg. Idealisk vid allmänn användning.


För trä, plywood (raka och svängda snitt), plast, metall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg