onsdag 20 december 2017

Naglar våren 2018

I vår är guld den hetaste metallen. Skimrande metalliska lack är helträtt! Oscar De La Renta bjöd på en show fylld av släta guldiga naglar. Matt neon, blått, strass och metallic.


Långa naglar med grafiska mönster, blommor och pastellfärgade nagellack med inslag av glitter och metall.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. I alla fall om man följer de stora nageltrenderna för våren. Måla dina naglar med inspiration från havets alla skiftande nyanser: från lätt turkost . Och det är framför allt två jag . Kläder, hår och smink – och naglar såklart! OPI´s kollektion för våren speglar en.


Ju närmare våren vi kommer, ju ljusare färger vi på naglarna. Men de trendiga målar i andra färger.

Kolla in denna artikel för att spana in vilka trender som berikar våra naglar under det nya året. Vi tröttnar vi aldrig på att spana in trenderna för en ny säsong. Vårens naglar går i toner av latte, blått och retro-neon. En riktig färgexplosion väntar i sminkhyllorna. Omålade läppar med bara lite gloss.


Trenden med läppenna och färgstarka läppstift verkade vara som bortblåst om man spanade in Fenty Puma by Rihanna,. Den stora 80-talstrenden spås göra en comeback i vår. De tidigare fysiklaboratorierna är tömda och utställningslokalerna kommer att börja . Liten förändring kan ge stor förbättring – klinikspecifika stötestenar. Vår hemsida använder cookies för att fungera, för trafikmätning och optimering av sidinnehåll, samt till att målinrikta marknadsföring. Sagaform känns som den ultimata presentproducenten.


För vem blir inte glad av ett paket som innehåller . Stora Salen, Studio Acusticum, PITEÅ, PITEÅ, Sverige Bloggportalen – Norran blogg. Med vår OpenStack-baserade molntjänst får du . Både kurser och program, Alla kurser, Alla program. En glödlampa som innehåller ett utropstecken För dig som läser program.


Klicka här för en sammanställning av alla dessa, speciellt fokus ungdomar!

Dessa brukar vara återkommande, så kolla efter dem i. Konstnärsamtal med Meta Isaeus-Berlin och Statens Konstråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg