torsdag 23 juni 2016

Nordsjö färg

Ge ditt kök ett nytt liv och få samma look som hemma hos Anna Kubel. Allt du behöver är lite färg , en pensel och Annas gör-det-själv- . Andra AkzoNobel-webbplatser AkzoNobel. One Super Tech är en självrengörande färg för målning av…. Produktbeskrivning Nordsjö One Transparent är en självrengörande .

Förvandla vardagliga, enkla ting till något nytt och spännande! Idag känns slit och släng helt fel. Med färg , tapeter, tyger och idéer kommer du hur långt som helst . Hos oss finns tapeter för alla stilar! I vårt breda tapetsortiment hittar du välkända och unika varumärken med hög kvalitet. Nedan visas ett urval av sortimentet.


I mer än 1år har Nordsjö levererat målarfärg till våra svenska hus.

Numer ingår man i AkzoNobel-koncernen som är förser hela världen med färg och kemiska . Vi säljer samtliga Nordsjöprodukter tillgängliga för den svenska marknaden. Såval inomhusfärg som utomhusfärg. Färg för målning av fasa tak, dörr och . Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för nordsjö färg i Sverige. Jag har köpt Nordsjö färg , bruten i rätt kulör på Målieributiken i Alvik AB i Bromma. För liter färg, fick jag betala över 8kr!


Självklar brinner du för färg, form och komposition och har ett öga för det kommersiella. Butikserfarenhet är ett krav. Sveriges mest välsorterade färgbutik med fackmannamässig service och störst pigmentsortiment.


Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton! Under maj får du som förbundsmedlem upp till rabatt på Nordsjö färg och olja,. Nordsjö är en av Sveriges ledande varumärke för målarfärg och också en av de äldsta.


AkzoNobel är världens ledande företag inom färg och har över . En butik med servicemedveten personal och 35-års branschvana inom måleri.

Nordsjö har tagit fram två färgtyper med olika funktion och karaktär. Dels Easy2Clean som är en tålig och avtorkningsbar färg med matt yta. Trots att den är matt, så är den avtorkningsbar och passar utmärkt i sovrum och vardagsrum.


Nordsjö Ambiance Xtramatt i valfria kulörer hittar du här! Snabbtorkande färg för dörr och fönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg