tisdag 28 juni 2016

Herrgårdsweekend stockholm

Läs mer och dröm er iväg till en skön vistelse. Unna dig och din käresta en härlig weekend på herrgård i sagolik miljö. Så varför inte unna sig en avkopplande helg på ett slott, en herrgård eller.


Rånäs Slott är en vacker konferensanläggning som bl. Du beställer ditt presentkort och väljer själv din valör .

Stockholm – från romantiska hotell till spalyx. En weekend långt hemifrån i all ära, men vill du få samma känsla på kortare tid? Vi listar några av huvudstadens härligaste spa. Kontakta oss så bokar vi in dig. Det har vuxit så stort att det idag, . Välkommen till ett verkligt miljöombyte med stark personlighet.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse.

Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies. Konferera på Sveriges musikslott, Hesselby Slott! Njut av sång, musik och god mat i härlig miljö. Hos oss varvar du ner för att ladda upp.


Här kan du boka konferens, weeken fest och bröllop i en vacker miljö direkt vid Mälaren. Såstaholm erbjuder hotellvistelse i naturnära omgivning. Vi anordnar inspirerande möten, konferenser, fantastiska fester, romantiska weekends och bröllop.


Ta en paus med spa och fantastisk mat eller låt dig inspireras under en konferens. På Hooks Herrgård hittar du ett brett utbud av spapaket och weekends. Adelns politiska inflytande, äganderätten till herrgård och bruk, ämbeten och. Slott i Bromma erbjuder festvåning, bröllopspaket, middagar, konferenslokaler och hotellrum med historisk charm, min från Bromma flygplats. Vi erbjuder konferenslokaler och hotellrum i en unik miljö.


På Lejondals Slott öppnar vi dina sinnen genom en sagolik slottsmiljö. För dig och ditt sällskap som söker ett . Varje år hjälper våra mäklare tusentals människor med deras bostads- och fastighetsförsäljningar.

Oavsett om du precis börjat fundera på att sälja eller om du . Här finner ni en genuin sjönära miljö mitt i Sörmland. Mötesplatsen som tar humorn på allvar. Vacker herrgård på Värmdö endast min från city.


Ett hotell fullt med historisk charm. Sunnersta Herrgård är en modern konferensgård i en anrik herrgårdsmiljö. Tofta Herrgård erbjuder konferens- och paketlösningar för dig som vill hålla konferenser i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö. Mellan mötena på vår anrika . Ronnums herrgård är en pärla i historisk herrgårdsmiljö mellan Vänersborg och Trollhättan. Dufweholms Herrgård – en Sörmländsk pärla!


I hjärtat av Smålan vackert omgiven av de tre naturreservaten Kronan, Taxås och Höö finner du Möckelsnäs Herrgård , en historisk plats för inspiration och . Hög kvalitet kännetecknar allt från vår service till mat och miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg