onsdag 8 juni 2016

Hink med lock 30 liter

Certifierad livsmedelssäkerhet. Vattentunna 30L Svart liters vattentunna i svart färg. Teknisk information Färg: Svart Mått: Ø. Utmärkt service och betjäning av . Denna hink är tillverkad av PPPlats och är livsmedelsgodkänd.


Hinken är livsmedelsgodkänd och har ett tättslutande lock.

Halvgenomskinlig och livsmedelsgodkänd hink med tryckt literskala och bärhandtag. Plasthink med lock - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. Köp online eller ring oss för personlig service! Jäshink med lock och gradering som rymmer liter.


Lämplig för bryggning av öl eller jäsning av av exempelvis vin och cider. Hinken kommer med en tydlig gradering från till liter för enkel avläsning av innehållets volym. Hinken levereras tillsammans med ett lock med gummipackning för jäsrör.


Välj om du vill ha en hink med eller utan handtag. Lock som passar till liters hink Nordiska Plast ( -218).

UN-godkända plastfat tillverkade med toppmodern teknologi för att möta de stränga krav av kemisk förenlighet med farliga och ofarliga produkter likaväl som. Det bästa jäskärlet är utan tvekan liters jäshink. Den har literskala, är enkel att. Mjölkflaska rak med lock utan bottenband. Rostfri kittel, hög modell, 1liter.


Med denna graderade hink kan du stoppa i dina. Förpackningsstorlek: Längd: 2mm. Retro Stekgryta Emalj Gjutjärn med lock märkt Holland ca 30x20cm.


Sortimentet och tillgång varierar . Underlätta källsorteringen med denna soptunna, finns att välja i andra volymer där flera hinkar är sammansatta. Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass. Avfallspåse l Med Handtag.


DURABLEs runda avfallstunna med självsläckande lock som ger förebyggande brandskydd. Passa på exkursionen när eleverna ska ta vattenprover eller samla smådjur. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Rektangulär hink för strö eller foder med lock.


Latrinbehållare Separett med Lock L. KBM xBox med låsbart jalusilock, sluten behållare för avfallspåsar.

Kassett för liter säckrulle KBM Rollbox. Spann med lock , höjd cm. Kastrull med lock , höjd cm. Hink , höjd diameter cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg