tisdag 7 juni 2016

Kristaller och stenar betydelse

Magiska stenar - Nycklar till närvaro. Stenar och kristaller med energi, betydelse och med mening. Vill du veta vad de olika stenarna betyder så att du kan välja rätt sten för dig själv. Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi.


Beskriver namn och lite kort om stenarnas betydelse.

Jag säljer inte stenar här utan visar upp en del stenar att titta på den här sidan. EGENSKAPER FÖR STENAR OCH KRISTALLER. Låt stenars betydelse leda dig rätt vid val av sten på dina yogasmycken. På detta vis kan du utnyttja din inre . Sedan urminnes tider har människor tillverkat talismaner och. Har du letat efter en bok som beskriver stenarnas.


Vilka stenar och kristaller passar just dig ? Namnet jade har sitt ursprung från spanskans piedra de hijada som betyder länd- sten och som användes av de indianska civilisationerna i Centralamerika.

Vilken betydelse har olika stenar och kristaller ? Vad står kristallens färg för? Hur väljer man rätt kristall ? Scrolla ner så hittar du ett register från A-Ö på olika stensorter, dess . Då vi använder oss av dessa. Storleken har ingen betydelse ! En liten sten kan innehålla . Stenar , kristaller och metaller har enligt gammal visdom helande effekt på båda fysik och psyke. Jag har utbildning inom Aura-Soma, . Att akvamarinen är det lugna havets sten hörs på namnet, och genom. Shiva lingam betyder egentligen Shivas könsorgan - och detta är också en av.


Stenar , halvädelstenar, och kristaller är inte bara vackra att se på, de sägs. Med tro på stenars betydelse och helande kraft kan ditt smycke bli så mycket mer, . Betydelse : Granat står för lust, styrka och mod och har en väldigt . Kristaller och stenar är något som i århundraden använts av shamaner,. En sten som tar fram positiva sidor och egenskaper hos bäraren.

Agat Det här är en mycket stabil och balanserande kristall bildad av mikroskopiska kvartskristaller lagrade i band. Agater är jordande stenar som skänker .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg