tisdag 14 juni 2016

Lackera innerdörrar pris

Professionell service med lång erfarenhet, professionellt utförda arbeten och service ut i fingerspetsarna arbetar vi för att skapa en så fulländad leverans för er. Har tänkt att fixa i ordning fyra st. Pris för sprutmålning av dörrar ? Vad kan det kosta att måla om köksluckorna?


Lackering_Koksluckor_Mobler_D.

Vi ombesörjer lackering av era köksluckor möbler innerdörrar o allt inom snickeri. Vi målar om dina gamla skåpluckor, lådor, garderobsdörrar och innerdörrar. Behöver något lagas eller hål efter gamla beslag fyllas . Samtliga priser är inklusive moms. OFFERT (Skicka gärna en bild via sms eller mail på den möbel du vill lackera ) . Tullinge Lack lackerar köksluckor, fronter och dörrar , men även andra trämöbler.


Vi är specialiserade på lackering av köksluckor i Linköping så att luckorna blir i stort sett som nya. INNERDÖRRAR – GAMLA DÖRRAR BLIR SOM NYA.

Vanliga släta innerdörrar kostar från c:a 825:- och uppåt. Fasta detaljer målas hos kund. Kryddhylla, 550:- Innerdörr , 650:- Högblankt, plus.


Vi skulle verkligen verkligen behöva göra något åt våra innerdörrar. Det var stor skillnad i pris på dom olika ställena. Vi är en lackeringsfirma som erbjuder lackering av köksluckor, möbler, dörrar samt utför industrilackering. FANTASTISKT MED FÄRG Vi hjälper dig få resultatet du drömmer om med lackering. Nedan hittar du aktuella priser för våra tjänster.


Vi utför även fräsning av dörrar och köksluckor. Har du några funderingar är det bara. Vi lackera köksluckor, dörrar och möbler.


Kontakta oss för vidare information samt aktuella priser. Mälardalens Trälackering AB utför lackering av det mesta som är gjort av trä som till exempel möbler, dörrar och köksluckor. Omlackering av köksluckor , möbler, måla dörrar , nya köksluckor, inget projekt är för svårt för oss.


Lacka om köksluckor och möbler för ett bra pris. Nu kan du lämna in dina köksluckor, lådor och dörrar till oss och få dem sprutlackerade. Vi levererar lackeringsarbeten med riktigt bra .

Startkostnad: 6kr – Rengöring, färg m. För priser på lackering ber vi er kontakta oss för prisförslag. Hälla Lackservice AB är ett väletablerat företag med ett stort utbud av produkter och tjänster. Ordinarie pris från 2kr, din deal: från 1kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg