tisdag 20 januari 2015

Städning trollhättan

Huvudsaklig verksamhet är städning men vi erbjuder även fastighetsservice och. Hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning m. När vi startade SHT Städservice AB kände vi att vi ville erbjuda ett nytt sätt att se på städ och service i företag och hem. I vår värld handlar det om att skapa . Vi erbjuder städning av ert hem med RUT-avdrag, men också andra hushållsnära tjänster som t ex klädvår fönsterputsning och trädgårdsarbete.

Kontakta då oss på Veteranpoolen så hjälper vi dig. Hos oss hittar du veteraner med många års . Det är alltid samma person som städar hos dig. Vi utför tjänster i abonnemangsform av typen veckostäd och fönsterputs som inte kräver . Sök städhjälp - städning abonnemangsstä flyttstädning, fönsterputsning, fönstertvätt, företagsstä hemstä kemtvätt, kontorsstä lokalvård . Hör av dig idag för en enkel och problemfri lösning för ditt hem!


Välkommen till Agnetas Städ ! Högkvalitativa städningar till ett bra.

Vi åtar oss kontinuerlig städning efter beställarens önskemål. Bästa kvalitet städtjänster. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 52.


Golven hade inte hunnit torka efter skurningen när en . Behöver ni rent hemma vi på BM Alltjänst kan . Snickare, målare, städning , trädgårdsarbete eller andra hushållsnära tjänster. Vi utför allt ifrån regelmässig städning till periodiskt underhåll. Vi servar med förbrukningsmaterial, entremattor och källsortering.


Städning av gator och trottoarer. Under alla årstider utför vi också . Tycka att det är roligt med service i allmänhet och städning i synnerhet. Vi letar just nu efter en erfaren hemstäderska som älskar att göra ordentligt fint hos.


Vilken städare är billigast och bäst? Med mångårig branscherfarenhet erbjuder vi all sorts lokalvård och städning i hemmet. Irma Städservice är ett flexibelt och innovativt företag som erbjuder alla typer . Göteborgsregionen, Stockholm, Malmö och Trollhättan.

Alltid med kvalitetsgaranti. Boka din tjänst enkelt online! VÅRA STÄDDEPÅER FINNS I UDDEVALLA OCH TROLLHÄTTAN. Som ett av 4- stadsregionens största privatägda städföretag erbjuder vi skräddarsydda städ - . Vi vet att flyttstädning kan vara både tidskrävande och ganska komplicerat.


Vi är experter på flyttstädning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg