torsdag 15 januari 2015

Nylonplugg betong

Material och belastning avgör vilken plugg och skruv du ska ha. Plugg med utåtställda vridspärrar! Används för infästning i betong , trä eller sten.


I byggmaterial med liten tryckstyrka bör du använda special- plugg , t. Avsedd för infästning i betong , tegel och natursten.

Färgmärkt plugg som gör det lätt att hitta rätt dimension. Annat är det i dag när väggen ofta är i betong. Borrstål och plugg måste ha samma dimension vilket innebär att skruven alltid ska . Pluggar finns i olika utföranden och dimensioner beroende på.


Vid infästning med skruv i betong används ofta plugg , expander eller kemisk infästning (ankarmassa). Nylonpluggen används tillsammans med Distanspendel . Lättare infästningar kan göras med .

Ett brett urval av kemankarinfästningar – våra injekteringsmassor är även konstruerade för armeringsapplikationer och kan användas i betong och murverk. Vilka plugg och vilken borr du ska använda avgörs av en enda sak – vilket. Tursamt nog kan du enkelt avgöra om det är betong , lättbetong, . Solid plugg med goda temperatur- och åldringsegenskaper.


För montage i de flesta material. Sortera efter: Relevans, Nyhet . För infästning i massiva material såsom trä, betong och sten. Prisvärd renovering och förvaring.


Allround- plugg för alla tillfällen, även i porösa material och i skivor. Spånskiva, Gips, Lättbetong LECA, Tegel Hålsten, Betong. Hos oss hittar du ett riktigt stort sortiment av olika plugg och expander. Vi har till exempel plastplugg som passar för infästning i betong , tegel och lättbetong.


Här hittar du pålitliga plugg som kan användas till en mängd byggprojekt. I vårt stora sortiment hittar du bland annat gipsankare, lättbetongplugg och . Olika plugg används för infästning i olika material. För lättare montage i hårt material så som betong samt skivmaterial.

Betong , natursten, håltegel, fulltegel, leca och siporex. Skruv och nylonplugg mot betong och massivtegel. SCREW PLTRTADJUFIX_IMG_CLP_01. För karmmontage tillsammans med karmskruv i betong , lättbetong och tegel.


Karmskruven tillsammans med lämplig plugg enligt tabell,. MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.


Adjufix skruv och nylonplugg 8xmot betong och massivtegel 100-pack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg