onsdag 14 januari 2015

Flugger färg bäst i test

Folksams återkommande färgtest är ett test av utomhusfärgers förmåga att klara. Folksams test av Sveriges vanligaste utomhusfärger pågår i två år. Testfakta har i ett test jämfört kvalitet och täckningsförmåga på vanlig. SVT:s konsumentmagasin Plus avslöjar svaret i ett test. Flügger med två strykningar.


Plus experter bedömde hur färgerna är att jobba me hur slutresultatet blir.

Testet utförs som ett blindtest i tre ronder, och de färger som klarar sig sämst i varje rond åker ut. Lättast att rengöra var Nordsjö, som därmed blir Bäst i test. De flesta faller på att de inte klarar kraven på miljö och hälsa. Exteriör Alkyd emulsionsfärg. Jag var på Flugger och de rekommenderade Flutex för väggar och.


Beckers på Bauhaus är ju inte lågpris, men heller inte bästa kvalité . Demidekk Ultimate, värt pengarna? Bra inköpsställen för bra men kostnadseffektiv färg ?

Test: Vilken husfärg passar din personlighet bäst? Aqua är en fasadfärg som ger en fyllig och hållbar yta. Den skyddar mot vädrets påverkan och ger träet en extra robust och. Skillnaderna mellan de bästa vattenbaserade färgerna och den oljebaserade var mycket små. På Kemikalieinspektionen är man därför glad över resultatet i Testfaktas test.


Svara på några få frågor och få reda på hur du bäst kommer i mål med ditt fasadprojekt! Färgen skall hamnat i gruppen ” bästa färger ” i Folksams färgtest 4. Jag har alltid använt Beckers färger , inte för att jag har testat någon av de andra. Då skulle jag verkligen vilja ha en bra täckande färg. Som vanligt vill alla företag hävda att just deras färg är bäst. Men vilken är egentligen bäst ? Här är några saker du ska tänka på för att få bästa möjliga resultat.


Hos oss får du även hjälp med att välja den bäst lämpade produkten och de rätta verktygen - så att du kan vara . För andra året i rad presenterar Folksam sin test av av Sveriges vanligaste. Vattenbaserade akrylatfärger tycks vara de färger som skyddar bäst mot. Det bästa sättet att få koll på hur man ska inreda hemma är att göra en moodboard – en.


Med färg , tapeter, tyger och idéer kommer du hur långt som helst.

Folksam har redan tidigare utfört flera tester av populära husfärger och i det senaste. Färgerna som hade bäst resultat och några av de som hade dåligt resultat i. Idag är företaget den svenska färgindustrins spjutspets på miljövänlig . Måla och bäst Dags att fräscha snickerifärg inomhus med lite färg ? Jag har visserligen använt en billig färg (FXA från K-Rauta) men använder rätt. Nordsjös takfärg är den bästa jag någonsin testat.


Vissa väggfärger släpper mycket kemikalier till inomhusluften, visar Testfaktas test. Vi kan behöva se över reglerna för färg ”, . Vad tycker ni, är man dumsnål som väljer att handla färg från Rusta? Bästa resultat erhålls genom att ytan åldras minst ett år utomhus innan målning. Man skall därför göra ett test om målning kan utföras utan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg