onsdag 21 januari 2015

Väggplåt inomhus

MeraTak erbjuder högkvalitativ väggplåt för alla typer av byggnader, allt från gavelspetsar till lagerlokaler. Anpassade längdmått gör montaget enkelt. Plåtgrossisten är det självklara valet när du ska handla plåt på internet.


Stor del av vår plåt är svensktillverkad från SSAB. Vi garanterar snabba leveranser på .

Vår klassiska 20-profil efterfrågas helt enkelt av alla som vill ha en funktionell beklädnad av väggar och tak, både inomhus och utomhus. Kontakta oss för mer info, aktuellt lagersaldo m. Takpanneplåt och andra takbeklädnader i plåt ger bra väderskydd och är relativt enkelt att lägga. Sinusprofil passar både inomhus och . På Byggmax har vi bra priser på. Om de förvaras utomhus ska de täckas med vattentätt skydd.


Sälj: Byggtillbehör, plåt , fönster.

Vi levererar måttanpassade längder på tak- och väggplåt. Försänkt Ränndal Svart Försänkt ränndal i svart plåt , läggs emellan två takytor som ligger i vinkel och leder därmed v. Ska klä garaget invändigt med plåt på väggar och tak. Nu kommer jag på att OM en fas skulle få kontakt med plåten på nåt vis går det ju åt. Kan jag köra ekonomigips och väggplåt utanpå.


Hur gör man bäst vid avslut vid tak och golv med plåten isåfall? Konkurrenskraftigt sortiment inom tak- och väggplåt. Mjuka ljus- och skuggeffekter gör att det just på större ytor uppstår en tilltalande livlighet. Kan användas såväl inomhus som utomhus med en god totalekonomi. PVF2-lackerad plåt har en hård yta som kan ge vidhäftningsproblem för.


Börja montera fotplåten i takfoten skruvas cc 1mm sick sack, därefter innan ni lägger första takskivan, applicera sealfix mellan fotplåten och takskivan ca 20 . Profilen passar bra till bostadshus, garage, uthus och . Lagra paketet torrt inomhus. Vid lagring i fuktig miljö finns risk för missfärgning. Måla metallytor för att minska risken för korrosion och rost.


Lär dig mer om hur du tar hand om ytor av plåt och metall på bästa sätt hos Beckers Färg.

Stommen i vår verksamhet är plåt. Redan i stålverket behandlas våra väggplåtar och takplåtar med beläggningar som avgör prestanda och tålighet. En tunn skyddslack för användning inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg