fredag 23 januari 2015

Designa egen bricka

Innan du beställer profilprodukter med egen logo på så får du alltid ett grafiskt förslag på hur det . Våra träbrickor passar perfekt för dekoration med mosaik. Fäst mosaiken med multifix och foga med vår . Skapa enkelt en personlig bricka genom att lägga till dina egna bilder och text,. Vi hjälper formgivare och designers till nya uttryckssätt - tryck valfritt mönster på en bricka , skärbräda, gryt- eller glasunderlägg .

Design - och inredningsprodukter. Sommarens snyggaste bricka designar du själv med hjälp av torkade blommor och sprejfärg! Finaste sommarbrickan är den i egen design.


Brickor med dina egna bilder och illustrationer kan du beställa hoss lillatryck. Serveringsbrickor med tryck. Mapifuls tjänst erbjuder dig möjligheten att designa din egen karta över en plats som betyder det där lilla extra.


Beställ serveringsbrickor med egen design idag.

Din favoritbild blir en bricka. Det är en mycket uppskattad present och så enkel att göra. En bricka ska klara hårda påfrestningar. Det kan en träbricka, om man. Egen design från idé till verklighet.


Efter några dagar beställde jag en oval, en rund och en rektangulär och stilren bricka. Våra brickor innehåller tyg som läggs på flera lager björkfanér, formpressas och lamineras. Tygerna klipps till i vår egen verkstad och brickor låter vi tillverka hos . Mönster och beskrivningar hobbymaterial ᐈ Avslutad apr 19:16. Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats.


Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till . Vill Ni har er egen unika husmönster design på en produkt? Menar du en bricka man bär saker på eller ett halsband med bricka ? Finns olika ställen där man framkallar foton på nätet som man kan göra . Unik bricka framtagen i samarbete med Växjö Lakers. Eller så kan du självklart använda en egen bricka som passar!

Läs mer om vår egen design här. Praktisk bricka som er lätt at klicka på stolen. Kan endast användas med bygeln Mini.


Vacker stilfull bricka i björkfaner och svartmålat trästativ designad av Britt-Marie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg