måndag 13 maj 2019

Designade brickor

Handla från ett brett sortiment av brickor på designonline. Runda eller rektangulära, trä eller marmor? Brickor kommer i alla möjliga material och former.


Handla designade brickor för snygg presentation hos Svenssons i Lammhult. Vi har butiker runtom i landet och en webbshop som alltid är öppen.

Möbler och heminredning för brickor på nätet. Hos Rumhandlar du designmöbler och heminredning från välkända varumärken och formgivare. Vi erbjuder dig allt ifrån brickor som är perfekta på. Nadja Wedin designade brickor och brickbord köper du online hos HouseofHedda.


Nätbutik med heminredningsdetaljer, designprodukter och hantverk av hög kvalitet. Webbshopen säljer även accessoarer som väskor och laptop-fodral samt. Handla exklusiv inredning och moderna designmöbler hos Nordiska Galleriet.


Köp på nätet eller i vår fysiska butik i Stockholm city.

Svart Serveringsbräde 4-pack. Smörgås brickor av återvunnen, rostad ek. Omtyckt och praktiskt bricka. Handgjorda brickor i björkfaner designade och tillverkade i Sverige.


Utomhusbrickorna Club är designade för att passa in i alla Cane-lines möbelmiljöer. Brickorna är gjorda i aluminium och kräver ingen särskild underhållning. Engelska Tapetmagasinet, Missoni brickor, unika brickor, designade brickor.


Antré Design erbjuder designade inredningsartiklar, kökstextil, brickor , brickbor grytunderlägg, dukningsinspiration i trevliga mönster och olika stilar som retro, . Med Emelie Eks designade brickor har vi fått en snygg, trendig och lättplacerad produkt som fyller en fantastisk funktion i vårt arbete att med stolthet . En vacker tårta ska naturligtvis ha en elegant presentation. Här hittar ni egendesignad inredning med lokal anknytning. Företaget är känt för sina produkter av hög kvalitet designade av erkända formgivare.


På Textilgallerian hittar du brickor i många olika storlekar, former och mönster. Vi har brickor designade av bland annat Josef Frank, Marianne Westman, Olle . Vi har sagt det förr och vi säger det igen – formar, brickor och papper för olika bakverk behöver inte vara vita. Sätt lite färg på formarna, . Nord-Lock brickor säkrar skruvförband med förspänning istället för friktion.

Ytterdiametern på standard Nord-Lock säkerhetsbrickor är designade för försänkta. Mycket fina och omtyckta handgjorda brickor i björkfaner designade och tillverkade på Öland. Att tillverka en bricka är ett äkta hantverk och varje bricka görs för . Ett nordiskt designföretag med hjärtat som huvudtema och filosofin ”Vad du ger får du tillbaka – fortsätt ge kärlek.


Egen designade brickor och brickbor tryckta. Små Svensk designade brickor med fiskmotiv (strömming, gädda, abborre) inspirerade från svenska naturen och skärgården. Och det gäller allt från designade brickor och kuddar till kompletta inredningar för hotell och butiker. En samling fina brickor designade av Emelie Ek med motiv från Roslagen.


Vi gör brickor i rostfritt stål designade efter dina önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg