fredag 31 maj 2019

Bända upp hänglås

Det finns många olika sätt att bryta upp ett hänglås på men ett av de enklare verkar vara att ha två stycken u- eller ringnycklar till hands. Hur bryter man upp hänglås på ett fredligt sätt, utan att det märks efteråt? Får man fråga varför du vill knäcka upp någon annans hänglås ? Många hänglås går att öppna med ett gem - DN.


Bara tre av tio testade hänglås är något att ha.

Resten går att få upp med bara ett vanligt gem eller en liten skruvmejsel. Annars är det enklast att bända upp lådanordningen. Detta låter lite krångligare än det faktiskt är, oftast får man upp ett hänglås på mindre än minuter. Det kan dock gå både betydligt snabbare (och längre). Skriv upp ett bra hänglås till skåpet i omklädningsrummet också.


Jag undrar om ni har några tips hur man får upp ett hänglås på enklaste sätt? SNÄLLA nån som har ett tips på hur jag får upp låset? Nä hänglås ska det vara så man i alla fall kan knipsa upp skiten!

Här visar jag hur man öppnar ett hänglås utan nyckel. Märket på hänglåset är GUARD. Stod och tittade på hänglås inne på Clas Ohlson, har stått där i. Och så satte han en järnslå över dörren och stängde med hänglås. Det gick att bända upp spikarna som höll det gångjärnslösa kammarfönstret på plats.


När Sigge hade fullt upp med att se över kopparrören utmed fasaden, smet KarlOlav. Det här huset hade inga fönster alls, bara en luftventil som satt högst upp i ett hörn. Man kanske kunde bända upp den här slån, viskade Ulf.


C-profiler längs med hela dörren blir det hopplöst jobbigt att bryta upp dörren. Bakkantsbeslag och Bakkantssäkringar gör det omöjligt för tjuven att bända upp altandörren eller . Har du tappat nyckeln till ett hänglås ? Om du inte tycks kunna få upp låset med en shim, försök två. Mog som ihärdigt skopade upp askan i dess låda. Maiden Lane, men som väntat var dörren till klubben försedd med hänglås.


Scarlett försökte bända upp dörren igen, men en trind kvinna i toppluva höll redan på att trä ett tungt hänglås genom regeln. Två maskerade män gick in i butiken och började bända upp kassalådor med någon form av. Tjuv bröt upp hänglås och bröt sig in i skjul.

Natten mellan söndagen och måndagen utsattes en däckfirma i Sibbhult för inbrott. Förövarna togs sig in genom att bända upp en ståldörr på . Ibland är dörrlåsen inte gjorda för att tas isär, men det går att bända upp och sedan knacka ihop låshakarna inuti. En av dem hade lyckats bända upp ett hänglås och rycka loss kedjan som.


Cinqué, Faquorna, Kimbo och Moru tog de sig upp på huvuddäck. Det vanligaset brukar vara att man skruvar fast en vanlig bygel för hänglås. Inbrottstjuvar bänder utan problem upp ett lutande fönster med en skruvmejsel på ett par sekunder. Men även i stängt tillstånd utgör ett vanligt fönster vanligtvis .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg