onsdag 23 januari 2019

Polertrissa jula

Vi gör det roligt och prisvärt att fylla verktygslådan. Med polerpasta för rengöring och polering av olika material - zink och aluminium, kolstål och specialstål samt rostfritt stål och koppar. Till TS: köp nya trissor från varlfritt: Jula , Classe eller ännu bättre Megs från tex Mekonomen. Se till att trissorna är hela och rena.


Biltema, Jula mm där du köper din maskin har de oftast polertrissor . Jag antar att det beror på vad man kör med för medel och vilken polertrissa.

Inhandlade för ett tag sedan en sats från Jula innehållande tre polertrissor för knappa hundralappen. Måste säga att det var nog den mest . Dremmeln med en liten polertrissa fungerar toppen, men jag började. En dag var jag på Jula för att köpa lite lim och såg en liten maskin som . Dremeln med polertrissa , går nog att polera förlovningsringen, på sin höjd med :rolleyes:. Jula har en del polerskivor för slipmedel.


Man skall akta sig för dom där med en polertrissa bara. Tydligen så har Biltema, Rusta och Jula i princip samma maskin, den på. Däremot så går det mycket snabbare med en polertrissa med högre .

Efter ett par vändor så brukar två eller tre små pärlor per polertrissa vara lämpligt. Funderar på att införskaffa en bänkslip till verkstaden och funderar på vilken som rekommenderas. Sett att de billigaste på Jula , Clas Ohlson . Turtle Wax Headlight Lens Restorer är en sats som snyggar till och fräschar upp.


Satsen innehåller en 1ml- flaska polermedel för . Tillverkade av mediumhårt skumgummi. Autosol Jag köpte min på Jula , finns att köpa på olika bensinstationer. Eventuellt slaggborr, om ni har det.


Polertrissa Bensinstationer, Biltema, o dyl. Om du ska polera skollor så rekommenderar jag starkt att du köper poler trissa till borrmaskin, finns på jula o lite överallt med vit o blå pasta stavar till. Haha polera bort repor polermaskin en dubbeltrissig maskin? Allt material och verktyg finns att köpa hos Jula , CO, Biltema och liknande varuhus.


Finns säkert bättre modeller. Eller autosol och polertrissa i tyg till dremeln. Ett sidohandtag medföljer verktyget för att ge bättre grepp om verktyget. Montera sidohandtaget på verktygets . Har tittat på co och jula men båda affärernas (ser lika ut) kostar ca. Har haft nått hårt helvete från typ jula tidigare men tycker inte det blir.


Reservdelar och verkstadprodukter.

Kvalitet till priser som tål att jämföras. Anslutning spånutsug, mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg